kläder och mode

Den lilla svarta

Helt galet vad dagarna springer iväg såhär när man är ledig. Fast det är klart, tre barn är ju också lediga:) Idag åkte Bruno och jag en vända till Väla för att spana in rean. En hel del folk och väldigt mycket nedsatta plagg fanns det där. Dock handlade jag inget till mig själv utan istället var det Bruno som fick lite nytt. Han gillar att prova kläder. På eftermiddagen åkte killarna och jag och bowlade. S Å  H I M L A  K U L! Bruno är jätteduktig och Julian är helt grym! Jag ledde över Julian ett bra tag men han tog mig på slutet. Får skylla på att jag började bli trött i armen…….

Men på tal om det där med rean. När det finns så mycket i butikerna och på webben är det lätt att bli fartblind. Mitt bästa tips är att man ska veta exakt vad det är man letar efter, om det är ett par jeans, en kavaj eller en svart klänning. Klassiska prylar går alltid att fynda. Det är lätt annars att man köper plagg som man aldrig någonsin kommer att ta på sig bara för att man får för sig att man tjänar på det. Något som alltid är bra att ha i garderoben är den lilla svarta. Hur många har en sådan i garderoben? Och hur många känner att de hade behövt åtminstone en till? Det är sådant man ska fynda på rean:) Jag har valt ut några favoriter hos Ellos.

Klänning med tyll från Esprit collection |Figurnärna klänning med omlottskärning från By Malina |  Asymmetrisk klänning från Vero Moda  | Snygg klänning med lite urringning från Tiger | Prickig historia från  Esprit collection

Sånt här känns som ett säkert kort att satsa på när det är readags. Själv städade jag faktiskt ur min garderob i går. Nu har jag inte någon gigantisk sådan men det till trots så tog det mig tre timmar och jag fyllde två stora papperspåsar med saker jag inte längre vill ha. Dock upptäckte jag att jag hade alldeles för få klänningar som passar till nyår…. Ska bli bättre på att fynda sådana på rean framöver:)

Kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply