kläder och mode

Den perrrfekta kavajen

Ibland så bara hittar man den. Oftast inte skulle jag nog vilja säga. Men ibland. Den där kavajen som sitter exakt så som man vill att den ska sitta. Som ser exakt likadan på en själv som den gör på bilden. Trots att man bara mäter 162 cm i strumplästen.

Så. sjukt. snygg.

Och precis perfekt som over sized dressad kavaj. Passar alldeles utmärkt nu på hösten för varmare dagar dessutom. Skorna köpte jag i våras och de kommer från Wera Stockholm och jeansen är från H&M

Inte ofta man jublar när man provar kläder, men ibland så. Är man kavaijan så är man:) Även blusen/tunikan var en chansning men heter man Greta och är i färgen cinnamon så känns det som att det inte kan gå annat än rätt.

Men allt går inte rätt hela tiden. Jag kämpar med min magkatarr som inte alls vill ge med sig fast att jag har tagit tabletter. Så ont som jag har haft de senaste veckorna har jag inte haft på många år. Sen vet jag att jag måste sluta (eller i varje fall dra ner på) kaffet, ta djupare andetag och hia mina projekt så stressen lägger sig. Framöver så kommer K att vara hemma betydligt mer och det känns som en stor lättnad. Jag har varit ”själv” på hemmaplan i tre år nu så det är hög tid.

Nu ska jag hasta ner på stan & till Synsam där jag håller tummarna för att min syn inte har försämrats ett dugg sedan förra året.

Kram & njut lördagen ❤️

[inlägget är i samarbete med Ellos]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply