allt som är vackert, blommor, Inredning

det blir en rosa mars i år

Det är vår i luften, fåglarna kvittrar och min energi har börjat komma tillbaka. I dag säger vi hej till mars och hejdå till februari. Min mars blir rosa, det bara är så. När solen strålar, mandelträden blommar och det enda som lockar mig till att måla naglarna är Chanels ballerina nagellack så kan det inte bli annat. Och jag är inte den enda som gillar detta nagellack…….

För jo, jag plockade såklart med mig några mandelträdskvistar fulla av knoppar med mig hem och nu efter bara någon dag så brister de ut i full blom. Jag är verkligen kär! Och ett sådan träd ska med hem till oss i sommar. Det bara är så! Har man en gång sett ett mandelträd blomma så vill man se det igen. Och igen. och igen. Jag kan inte se mig mätt!

Idag gjorde jag något spontat igen (sist var ju när jag lade bud på en grej på en nätauktion samtidigt som jag befann mig i Spanien……) I morse läste jag på Marias blogg om bloggutmaningen #blogg100 som går ut på att man under 100 dagar ska skriva minst ett blogginlägg om dagen och innan jag visste ordet av det så hade jag tydligen anmält mig jag med:)

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

Om ni är intresserade av att delta (startdatum är iofs idag) så kan ni läsa mer och anmäla er här.

Så nu när jag drar igång detta så undrar jag så klart om det är något ni skulle vilja läsa mer av här hos mig. Är det något ni saknar? Något ni vill att jag berättar mer om? Eller en viss typ av inlägg som ni önskar mer av? Skriv gärna i kommentarsfältet här nedan!

Sov gott!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Fia Å 2 mars, 2014 at 07:11

  Jag gillar din blogg som den är men, tycker om inlägg med mode, kläder och inredningen. Men detta varvat med familjeliv och annat är väl det som gör din blogg så bra 🙂

  Kram och ha en dig!

  • Reply Piccolecose 2 mars, 2014 at 22:16

   Tusen tack! Fler inlägg om kläder kommer:)
   Hoppas att du haft en fin helg!
   Kram
   Rebecca

 • Reply Home2tiny 2 mars, 2014 at 12:49

  Är också inne i in rosa period …..Nagellacker får nog allt hitta hem hit också. Ha en skön söndag. Kramisar Tina

  • Reply Piccolecose 2 mars, 2014 at 22:17

   Visst är det vackert! Rosa är en riktigt vårfärg för mig. Tycker absolut du ska köpa nagellacket. Det är otrligt fint!
   Kram
   Rebecca

 • Reply Jannica 2 mars, 2014 at 13:28

  Vad underbart ni ser ut att ha det! Har också varit förälskad i mandelträd så länge jag kan minnas, men varit tveksam till härdigheten här i Sverige… Men det kanske går?! Har annars just nu dille på magnolia, också andlöst vackra ju… Känns att våren är på väg till oss också, om än med lite andra temperaturer än hos er :). Kram till er alla

  • Reply Piccolecose 2 mars, 2014 at 22:20

   Jag tror nog att det går att ha ett mandelträd i de södra delarna av Sverige. Jag tänker ge det ett försök i varje fall:) Ja, magnolior……har kommit på mig själv med att sakna vårt magnoliaträd så otroligt mycket de senaste veckorna. Blir lite sorgsen när jag tänker på att det inte längre är en självklarhet att bara gå ut och klippa av några kvistar. De där hundraåriga magnoliaträden växer ju inte på träd. Kram till er allihop!

 • Reply Elise 2 mars, 2014 at 17:19

  Har inte så mycket krav. Gillar din blogg som den är.. men några bilder på ett par palmer vore ju trevligt. Kan man ju dagdrömma iaf om sol och värme. Ist för det här gråa och tråkiga vi har här hemma. =)

  • Reply Piccolecose 2 mars, 2014 at 22:21

   Tack snälla! Fler bilder på palmer ska det bli:) Själv blir man ju lite ”hemmablind” och tycker inte alls att det är lika exotiskt längre:)
   Kram
   Rebecca

 • Reply Hovdamen 2 mars, 2014 at 19:23

  Rosa är vackert och vårigt. Jag är så glad åt att våren kommit tidigt i år, det kan liksom aldrig bli föör tidigt!

  Den utmaningen hade jag ju lätt kunnat anmäla mig till för jag skriver nog redan ett inlägg om dagen:-)

  Kram

  • Reply Piccolecose 2 mars, 2014 at 22:23

   Ja, det är bara att anmäla, om det inte är försent?! Kolla vet ja:) Vad härligt att att våren har kommit tidigt, då får mannen njuta lite av den svenska våren nu när han åker till Båstad i veckan.
   Kram

 • Reply Ekenäsliv 2 mars, 2014 at 20:35

  Bara äääälskar rosa!
  O just den rosa på det läckra nagellacket du visar=)
  Gjorde en dukningar (inlägg idag o imorogn) i det i helgen!
  Allt blir så mycket roligare med rosa;-)
  Kram Anna

  • Reply Piccolecose 2 mars, 2014 at 22:24

   Ja, det nagellacket är fantastiskt! Och jag har hittat ett ställe där alla Chanelprodukter är superbilliga:) Ska in och kolla dukningarna bums.
   Kram på dig!
   /Rebecca

 • Reply Sofia 4 mars, 2014 at 17:34

  Ballerina är ursnygg men mandelträdet är stråt vassare 😉

 • Leave a Reply