Okategoriserade

Diamond lights

Tänk, nu är det hög tid för att gotta ner sig i alla detaljer såsom belysning, rullgardiner och annat lull-lull. Om allt går according to plan så har vi ett färdigstädat hus på torsdag, och ett flyttlass (stooooort) som kommer på fredag. Yeah!

IMG_0808.JPG
Idag beställde jag dessutom några snygga lampor + sladdar till kök och lilla toan. Jag var faktiskt inne och kollade till köket innan idag. K har spenderat måååånga och långa timmar med att bygga ihop det där. Och än är det inte helt klart. Vi väntar med att bygga ihop lådorna till allt damm är väck men stommen är på plats och vår vän Michele från Ital Steen var och mätte för marmorskivan idag. Det kommer att bli kanon!

IMG_0809.JPG
Eftermiddagen spenderade jag utomhus, i hällregn och blåst som parkeringsvakt inför Ängelholms gymnasternas årliga juluppvisning. My God säger jag bara, har nog aldrig frusit så mycket förut.

IMG_0810-0.JPG

Någonsin. Två timmar i regn och rusk, överdragsbyxor och regnjacka till trots så är jag fortfarande frusen ända in i märgen. Ser så fram emot att krypa ner under det varma täcket!

Hoppas att ni har haft en riktigt skön helg!
Kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply frupastell 7 december, 2014 at 23:52

  Åh nu får ni börja med det roliga snart! Vi har fortfarande ett byggkaos här hemma men snart får vi klart toalett och kök i alla fall. Tror att jag har spanat på en av lampsladdarna till köket, väldigt fina!

 • Reply Adela 9 december, 2014 at 07:33

  De är supersnygga lamporna! Ser nog fram emot snart lika mycket som er att få se ert fina hus:D Var i Skåne i helgen och tänkte på dig när jag passerade Ängelholmsskylten;)
  Hoppas allt går enligt era planer nu så ni kan böra inreda till veckan kanske…?;) Ååå så roligt!!

  Kramar
  Adela

 • Reply Kicki Makeupartist 10 december, 2014 at 18:36

  Så snygga lampor!! 🙂

 • Leave a Reply