barnrum, Inredning

Disney on ice och nytt från Lagerhouse

Vi är sedan en stund hemkomna från Malmö där vi spenderat hela dagen. Vi startade med en lunch på Emporia vilken följdes av Disney on ice och avslutades på Vapiano med god italiensk mat. En helt underbar dag för familjen! Disney on ice var en helt fantastisk föreställning!!!! Till och med Bruno som är dryga två satt stilla föreställningen igenom. Favoriten för oss allihop var inte helt oväntat Frost.

Förutom paketet med den fina almanackan som jag visade igår så kom det i veckan också ett paket från Lagerhouse. Jag tycker de har så härliga saker, till bra priser dessutom. Postern Wake Up åkte in på sonens rum utan att passera gå. Den passade förträffligt bra där! Och sen får mannens gamla inköp från New York i unga år sällskapa för att bilda stilleben.

Skärbrädan i grön marmor blev snygg i köket, den inte bara bryter av all den vita vi har, en tar dessutom upp den gröna nyans som vi har i vårt kök. Jättefin och till ett helt överkomligt pris dessutom. Det är fortfarande aningen sterilt här hemma, ett helt släp står ju fortfarande på farmors vind och väntar på att bli hämtat. Däribland nästintill all vår ”mys”belysning, alla våra tavlor och våra fristående hyllor + en massa annat.

Hoppas att ni har haft en riktigt härlig helg. För mig fortsätter ledigheten ytterligare en dag då Brunos dagis håller stängt för planering i morgon.

Kram och sov gott!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply