Inredning, kläder och mode

dressed for spring

Kristian är hemma i Sverige nu och klagar järnet på hur kallt det är där hemma!!! Själv njuter jag av solens strålar och att våren verkligen har exploderat här. Runt 20 grader och strandlivet börjar så sakteligen ta fart igen. För var dag som går så blir det fler och fler lättklädda turister på stränderna. I och med vårens ankomst så känner jag ett stort behov av att uppdatera garderoben lite. För tillfället är jag otroligt svag för svart och vitt i kombination med rosa.

vit blus H&M 249:-, rosa blus Zara 299:-, mönstrade byxor från Zara 399:-, underbara svarta sandaler med vristband också de från Zara 549:-, ballerina med zebramönster från H&M  och slutligen svarta loose fit byxor också de från H&M.

Löst och ledigt, så vill jag gå klädd. Och med de där slingriga sandalerna som luftar fossarna ordentligt.  Nu vaknade bebisungen från sin dagliga slummer och vill ha lunch. Time to go!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Adela 4 mars, 2014 at 15:37

  Ja det är lite kallt här hemma men ändå vårigt!;)
  Är helt inne på din linje och gillar verkligen färgkombon här ovan och också kläderna, supersnyggt! Jag har nog missat, men när flyttar ni hem till sverige?;)

  Många kramar!
  Adela

  • Reply Piccolecose 5 mars, 2014 at 21:11

   Vi flyttar hem i slutet av juni som det ser ut nu. Sen återstår det att se om huset kommer att vara klart eller inte. Det känns väl inte riiiiktigt så i dagsläget:)
   Kram
   Rebecca

 • Reply Glamour-Psykologen 4 mars, 2014 at 20:20

  Hej, var tvungen att kika in här hos dig när jag läste det fina Tranströmer-citatet som du lämnade i en kommentar hos Inredningsfrun – älskade det!! Fin blogg du har! Vart är det du bor, Spanien eller Italien? Jag har själv bott i Spanien tidigare, men är tillbaka i Sverige sen ett antal år nu… Kram!

  • Reply Piccolecose 5 mars, 2014 at 21:13

   Ja, visst är det fantastiskt! En vän delgav det till mig när jag hade det jobbigt för några år sedan och det ligger så mycket i det där citatet. Vi bor i Spanien, i de södra delarna nära Malaga. Vad kul att du också har bott i Spanien!! Vart bodde du?
   Kram
   Rebecca

 • Reply Josephine 4 mars, 2014 at 21:22

  Man hallå.. hur härligt verkar inte ditt liv vara då.. Njut!! 🙂

  • Reply Piccolecose 5 mars, 2014 at 21:14

   Tack snälla! Ja, vi har det toppen här nere med sol och värme.
   Kram
   Rebecca

 • Reply Frida 5 mars, 2014 at 08:10

  Bra smak för både inredning & kläder har du…härligt & inspirerande.

  Jag har nog missat varför Ni bor i Spanien, förutom att det är bättre klimat där kanske ;)& hur länge Ni bott där, hur länge Ni skall bo där?

  Om man skall åka dit, vilka ställen skall man upptäcka.

  undrar Frida

  • Reply Piccolecose 5 mars, 2014 at 21:17

   Tack, vad gullig du är! Just inredning är mitt stora intresse, det där med kläder hänger bara med lite på ett hörn:) Vi har bott i Spanien sedan maj förra året och vi flyttade hit eftersom min man, som är pilot, fick bas här nere i Malaga. Då jag är föräldraledig så passade det ypperligt att hela familjen följde med. Jag får väl erkänna att jag/vi inte har rest runt så där överdrivet mycket. Vi åker gärna runt här nere i Marbella/Malaga med omnejd och förra veckan besökte vi Granada som ABSOLUT är värt ett besök.
   Kram
   Rebecca

 • Reply Kicki Makeupartist 5 mars, 2014 at 21:14

  Åhh så mycket fint!! Så vill jag också gå klädd 🙂 Kram!!

  • Reply Piccolecose 5 mars, 2014 at 21:18

   Ja, visst är det härliga och våriga kläder. Sådär lagom slappigt men ändå snyggt.
   Kraaam

  Leave a Reply