allt som är vackert, belysning

drömmen om pia

pialampa

denna lampa är min favoritlampa alla kategorier. Och tack vare en underbar tjej som heter Cecilia så finns den nu i min ägo. Cecilia, såg att jag hade skrivit att pialampan är min drömlampa (och att jag någon gång skulle slå till och köpa den) och hörde av sig till mig då hon för ett tag sedan kommit över två stycken vid en flyttutförsäljning i en samlingslokal. Så förra helgen tog jag Bruno och körde till Sölvesborg där vi möttes upp. Ett annat exempel på att bloggvärlden är helt fantastisk! Jag provade att hänga upp den samma dag bara för att få se den upphängd en gång innan allt kördes iväg för magasinering. Och visst är det något alldeles särskilt med den lampan?! Pialampan är en riktig klassiker och designades av Tore Alsén någon gång under 40-talet. Så den har hängt med ett bra tag och är fortfarande så underbar och aktuell.

Nu tog jag en minpaus under tiden mannen körde hem stora sonen till mormor och morfar. Lilla sonen sover så gott i sin vagn och dottern sover över hos en kompis. Själva blir vi nog kvar här till midnatt:) Alla möbler är bortkörda, kvar är bara resten. Sushin står och väntar på att intagas tillsammans med en diet coke. Cavan får väl vänta en vecka. För om en vecka sitter vi nog på täppan till vårt radhus där nere och sippar i solskenet.

Fin fredagkväll på er!
Kram
Rebecca

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Linn 4 maj, 2013 at 09:12

  Bloggvärlden ÄR fantastisk! Lampan är superfin och känns minst lika aktuell nu som då.

 • Reply Stoffisen 4 maj, 2013 at 10:30

  Jag håller med Linn.
  Lika fin nu, som då!

  Förresten. Hur går det med allt?

  Kram
  Stoffe

 • Reply Fanny 20 maj, 2013 at 11:04

  Vilken fin lampa! Och vilken härlig blogg du har 🙂

  http://trettiosjukvm.wordpress.com

 • Leave a Reply