kläder och mode

Ellos goes Marrakech

Snubblade in på Ellos hemsida och såg deras snygga samarbete med ingen mindre än Loreen. Denna undersköna och skönsjungande varelse med en riktigt skön och härlig klädstil. En riktig sökning med andra ord;)

marrakech-ellos

 

Jumpsuit ja tack! Och även den långa svala maxiklänningen hade jag lätt kunnat tänka mig. Det finns ju liksom inget skönare en varm sommardag.

marrakech-ellos2

 

Denna blus fastande jag också för. Finns i ett par olika färger! Och nu måste jag stänga ner datorn för oj vad det började åska och blixtra här. Är det så hos er också? Det bara smäller och blixtrar och känns som att ovädret kommer närmre och närmre. Usch! Får krypa ner och snusa på barnen istället för att sitta vid Tv:n.

Kram så länge!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply bia 8 maj, 2015 at 16:18

  Ja Ellos har mycket fint!…nu handlar jag sällan av dom…mer förr…men gardiner brukar jag skicka efter;)
  Dom har mycket snyggt i inredning också ;))
  Trevlig helg!
  Kram

 • Reply Kristin/onlyfemale 10 maj, 2015 at 06:56

  Håller med. Riktigt mycket snyggt!

  Kram Kristin

 • Reply Inredning & Guldkanter 11 maj, 2015 at 08:52

  Väldigt mycket fint! Vilken SPA resa ni var på! Kram Pernilla

 • Reply Annika 11 maj, 2015 at 09:32

  Jag har också spanat in den kollektionen, så mycket snyggt. Och dessutom är ju Loreen så läcker och passar så bra i dessa kläder. Så sugen på mycket. Läste på Pernillas blogg Inredning och guldkanter när hon hade en tävling om Forever fit c9 att du var sugen på testa. Har du gjort det? Det kanske t om var du som vann? I alla fall har jag ett supererbjudande på den kickstarten just nu så kika gärna in på min blogg om du fortfarande är intresserad av det om du inte redan har testat. Ha en fin dag. Kram Annika

 • Leave a Reply