Inredning, jul, småprylar

en alternativ gran

alternativ-gran

 

Den här granen är kanske ett alternativ till en vanlig gran? Det här trädet ”Nicolaj” är gjort av rökt ek och det består av 18 olika grenar, samt stjärnor och ljushållare. Visst är det snyggt! Förra året så hade min kompis Sofia ett sånt här ståendes i hallen och jag beundrade det varje gång jag kom hem till henne så just nu står det på min önskelista. Så enkelt, men så vackert. Funkar både att ställa på golvet, eller på något sideboard. Finns att köpa hos Home Company, en av mina favoritaffärer hemma i Karlskrona. .

En hektisk dag börjar lida mot sitt slut. Sonen är på väg hem efter bowlingkalas, bebisen sover och jag fick några minuter för mig själv. Dagen började jag med 8 km löpning på gymmet. Därefter en snabb sväng på marknaden där jag sprang på våra tidigare grannar hemma i Karlskrona. Haha, det var lite kul! Sen sprang jag på dem igen i eftermiddags borta på lekplatsen utanför oss. Deras son ska följa med Julian till skolan här en dag så det ser de båda två fram emot jättemycket. Efter gym och marknad så åkte jag till shoppingcentret för att hitta något som liknade en tomtedress till kvällens luciatåg, blev kvar där i några timmar då min granne Maria mötte upp mig och tog en lunch. Bebisen sov faktiskt hela tiden. Nu på kvällen, efter barnens tennis så har stora sonen åkt på kalas och dottern har varit och lussat på ett spanskt ställe som heter Palacio de la paz. Det var elever från flera spanska skolor som uppträdde och jag känner mig en erfarenhet rikare. Det var som att se en rockande julkrubba live. De spanska barnen var utklädda till herdar, vise män och allt möjligt och många spelade blockflöjt. Superkul! Sist kom sen det svenska luciatåget (med bara ca 12 pers jämfört med de andra som var både 30 och 40) och loppan var såååå stolt därefter (och hennes mamma också så klart).

Granen börjar ta form här hemma, och idag fick den en ljusslinga. Nu är det bara resten av pyntet som saknas…….

Hoppas att ni har en härlig kväll!

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply