Inredning, musik

en dag i sänder

Så firad jag blev igår!!! Det kändes verkligen som att hela dagen var en fest. Alla hälsningar här på bloggen, på FB, på sms, whatsapp ja helt otroligt!!!! Tusen tack alla ni fina, underbara människor som tänkte på mig igår. Jag är verkligen helt överväldigad!!!

Lunchen och middagen intogs på samma ställe, nämligen den lilla italienska restaurangen Il Veliero som ligger nere i hamnen i Fuengirola. (Jag har skrivit om detta ställe tidigare här) De hade öppnat upp igen efter ett långt juluppehåll. Det är två italienska systrar med sina respektive som driver det och deras mamma arbetar där som kock. En riktigt härlig familj, som dessutom hade öppet enbart för min skull igår kväll så att jag kunde fira min födelsedag där. Så underbart!

Ett gott glas Chianti blev det tillsammans med min pizza som var toppad med färska tomater och ruccolasallad (och detta var typ den enda bilden från kvällen:). Den godaste pizzan jag har ätit på evigheter. Till efterrätt åt jag tiramisu som deras mamma hade gjort. Ja, dagen igår lever jag länge på och i morse när jag vaknade så var jag helt fylld av positiv energi. Underbart!

Denna morgon har Helen Sjöholms underbara låt En dag i sänder gått på repeat här hemma. Det är något visst med Helen Sjöholm, och i kombination med Benny Andersson så kan det så klart bara inte bli annat än grymt! Jag känner mig helt upprymd när jag lyssnar på denna, trots att texten är lite sorglig. Det ligger så mycket mänsklighet och sårbarhet i den.

Benny Anderssons Orkester – En dag i sänder

Ikväll planerar jag för att laga spenatsoppa. Blev så sugen när jag såg Madelenes recept och bilder på spenatsoppa igår. Funderar också om jag ska ge mig på att baka surdegsbröd, då jag har lite surdeg i kylen.

Ha det bäst!
Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Home2tiny 12 februari, 2014 at 14:33

    Stora o många grattiskramisar i efterskott, vilken härlig dag du hade tillsammans med din fina familj. Kramisar Tina

  • Reply Camilla 12 februari, 2014 at 15:28

    Då får jag säga grattis i efterskott 🙂 Hurra!

  • Leave a Reply