familj, Inredning, möbler

en fram, en bak och en vid sidan om….

Ja, så ser det ut för det mesta när vi är out and about. Man ser liksom inte skogen för alla träden. Med skogen menar jag mig, och med träden mina knoddar då:) Igår var vi iväg med mina tjejkompisar och deras ungar och badade på Knipehall, en badplats som ligger på Fäjö här i Karlskrona.

Supermysigt, och som min kompis Sandra uttryckte det: ”Här finns något för alla”! Och det gjorde det faktiskt. En liten sandstrand, eller sandsnutt för minstingen där han kunde både sitta och gräva i sanden och springa ut och ta ett dopp.

Självklart med sina spanska ”puffar”. Han är ett riktigt vattendjur och älskar verkligen att vara i vattnet.

Sen fanns det en TRAMPOLIN som bara var så himla kul för de större barnen!

Alba var verkligen i himmelriket. Dessutom finns det en flotte lite längre ut som man kan simma ut och hoppa ifrån. Själv fick jag dock hålla mig vid den lilla strandsnutten den mesta delen av tiden med lille B. Men nästa gång vill jag också hoppa:)

Julian funderade både länge och väl om han skulle hoppa men bestämde i slutändan sig för att vara kvar på land. Han är inte överdrivet förtjust i att bada i havet, utan är mer en poolkille. Förhoppningsvis något som kommer att ändras med tiden.

Min kompis Hannas son Nils gjorde helt galna volter och minsann så tror jag att vi har en framtida simhoppare här. Sicken kroppskontroll han har Nils!

Och idag har det varit en precis lika fin dag, och den har vi spenderat ute i Grönadal hos min kompis Jessica och hennes familj. Så kul att se alla innan vi lämnar Blekinge för den här gången. Vi stack ner till den närliggande bryggan och termometern där visade på dryga 27 grader i vattnet! Helt otroligt. Det är inte längre tal om att hoppa i för att svalka sig. Det är ju rena rama Medelhavet det här!

Idag förlorade jag en nätauktion:( Jag är på jakt efter en svart skinnsoffa från 50-60-talet och har budat på en men tyvärr gick den lite för dyrt. Så om ni känner någon som har och vill sälja så släng gärna iväg ett mejl till mig. Soffan jag inte fick såg ut såhär….

Attans också för visst är den snygg!

Ha det bäst i värmen och glöm för all del inte att dricka en massa!
Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply