de där dagarna som kallas livet

En liten lista

Den här listan har jag sett hos både Mia och Emma och tänkte att jag skulle köra min egen variant. Själv tycker jag att det är himla kul att läsa just sådana här listor så hoppas att ni tycker detsamma.

träning

Hur är dagsformen?

Den är bra! Trött som en gnu efter att ha sovit för få timmar, jobbat hela dagen och därefter åkt direkt till gymmet för ett cirkelfys pass. Jag mår bra i kroppen, känner mig stark men är som sagt rätt trött.

Vad gör du just nu?

Jag har just ätit efter träningen och ska snart hoppa i ett skållhett bad då det är det bästa jag vet. Skönt för trötta muskler och totootal avslappning. Vet inte vad jag skulle ha gjort utan vårt badkar;) Till och med när jag bodde i Dublin var badkar mer eller mindre ett måste när jag letade boende haha och det har följt mig genom åren. Bada i simhall är dock inget jag är särskilt förtjust i utan det ska vara VARMT.

Hur sover du?

När jag sover så sover jag som klubbad, men med tanke på att jag ofta har en 3,5-åring jämte mig i sängen och ibland även något av de andra barnen så blir jag väckt ganska ofta. Således är detta något som absolut skulle kunna bli bättre.

Vilket var det senaste sms’et du fick?

Sms är ju bara ett sätt att kommunicera numera när stora delar av detta sker på Whats App, instagram och FB men det senaste sms:et var faktiskt från en mamma till en av flickorna på Albas gympa. Då de har valt att lägga gympaträningarna på de absolut sämsta tiderna är det alltid ett meck att få ihop det när jag är själ tyvärr. När en aktivitet börjar 16.00 på eftermiddagen så begränsar det särskilt som det ligger långt bort.

Vilken var den senaste boken du läste?

Jag har haft ett riktigt bokflow sen i julas och jag slukar en massa böcker. Fantastisk avkoppling! Jag önskar att jag hade kunnat skriva Brott & Straff eller något annat litterärt mästerverk (som jag faktiskt har läst ganska många av då jag är utbildad svensklärare) men det var en novell av Sylvia Day. Lite E L James stuk fast mycket bättre;)

Vad la du mest pengar på 2015?

Det VI la mest pengar på 2015 var utan tvekan vårt hus. Men det som jag personligen lade mest pengar på var nog faktiskt kläder och skönhetsprodukter. Tycker sånt där går i perioder men ibland är det riktigt, riktigt roligt.

Vilket är det största klädköpsmisstaget du gjort?

När Bruno var nyfödd och jag var akutsnittad så spenderade jag mycket tid surfandes på soffan och då, märkligt nog, surfade jag klänningar och tunikor. Vet inte om det var någon post pregnancy historia men jag köpte en himla massa kläder som INTE alls var jag och vissa av dem har jag aldrig använt. Fick för mig att när jag kom i vanliga kläder igen så skulle jag ha färgglada mönstrade tunikor….. Men som sagt, det var inte jag och jag har fortfarande en jättefin rosa klänning hängandes i garderoben som aldrig är använd. Inte alls min stil.

Bästa klädköpet du gjort?

Jag tycker att jag gör många lyckade klädköp men ett av dem är min vita päls som jag köpte på ZARA hösten 2014 och det plagg som jag är mest nöjd med som jag köpt nu senast är utan tvekan min blå kostym från H&M.

Vad trodde andra du skulle bli när du blev stor?

Politiker trodde min farmor och min pappa för att jag hade en förmåga att övertala andra.

Vad trodde DU att du skulle bli när du blev stor?

Det har pendlat mellan sömmerska, journalist, fotograf och en massa annat.

Vad är du riktigt dålig på?

Att vänta. Man kan väl säga att jag är otålig, minst sagt.

Vad är du riktigt bra på?

Jag är bra på att laga mat, baka, göra snyggt hemma och fotografera.

När var du riktigt rädd senast?

Jag var skiträdd när jag förstod att vi hade haft inbrott. Faktiskt så rädd så att benen skakade och göl på att vika sig under mig när jag gick nerför vår trapp. Så pass rädd att min kompis Martina fick komma hit och sova över hos mig.

KBT eller psykoanalys?

Svårt att välja. Har inte riktigt haft behov av någotdera men däremot har jag gått till ett medium som coachar i nuet. Något av det häftigaste jag gjort faktiskt och det vill jag göra igen. Mötet med henne gav mig ofantligt mycket.

Vad gör dig riktigt arg?

Inflexibilitet gör mig arg, liksom allt som rör barn och att de blir illa behandlade. Finns inget som kan få mig så arg som just det.

Vad drömmer du om just nu?

En lång träningsresa till solen. Jag vill ha sol, bad, träning och paraplydrinkar. Sen drömmer jag såklart om en färdig trädgård också och den där punschverandan….

Blir det fler barn?

Nope. Fantastiskt nöjd med de jag har och hade helt ärligt inte pallat med flera. Man ska ha tid för alla sina barn och tre är min gräns känner jag.

Hur ser du på att vara mamma?

Underbart! Har svårt att föreställa mig hur mitt liv skulle vara utan barnen. De förgyller min dag! Allt från samtalen med de större barnen till lille Bruno som varje dag efter duschen vill dammsuga håret (föna:).

Vad är planen för idag?

Dagen är ju snart slut men för kvällen så är det bara ett långt bad, soffläge och eventuellt ett avsnitt av House of Cards. Dessutom ska jag kolla igenom lite rekvisita till ett kommande jobb men eventuellt får det vänta till morgondagen.

Nu ropar B från sängen (har vaknat) och vill ha välling.

Plikten kallar!

Kram på er

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply