de där dagarna som kallas livet, livet i familjen

en lyckad födelsedag

Tack för alla era grattishälsningar till vår store kille! Han är helt överväldigad och det var en MYCKET nöjd kille som somnade i sin säng i natt. Lite mer avslappnad än vad han var igår, skolstarten till trots. Kan man bli annat när man får en massa fina presenter, kladdkakemuffins med paraplyn, dajmcheesecake, Linneas kladdkaka och saft. Dessutom besök av finaste vännerna. 

kladdkakemuffins

Dessutom hade födelsedagsbarnet önskat sig straccetti (lövbiff) och pasta med smör….. Jag tror att barnen åt så att det gick ut genom öronen på dem. De åt i vilket fall som helst med andakt. När alla hade fyllt sina tallrikar  så var det tyst en lång stund.
straccetti

Pappan kom hem igen från Finland och kunde vara med…. (Lycka ♥)

julian2

och äta tårta
dajmcheesecake

vilken blev UNDERBART god. Tyckte i alla fall vi vuxna (och ”ungdomarna”….). Mina barn, inklusive födelsedagsbarnet tyckte inte om den och ansåg typ att han hade blivit lite blåst på konfekten då ”den såg god ut på bilden”. Jag fick lova honom att aldrig mer göra den på hans födelsedag. Den smakade typiskt god och frisk cheeseckake och det är nog inte sista gången vi gör den.
dajmcheesecake
Oavsett så är det alltid roligt att bli uppvaktad, sjungen och HURRAD för!!!
jess
Sen kände han sig nog lite som en kändis också då kamerablixtarna smattrade:) Så är det när man har två fotointresserade under samma tak!

Och nu är jag så trött att jag snart ramlar av stolen. Mannen han somnade med barnen och nu är det min tur! Recepten får vi ta i morgon istället.

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply VÄLKOMMEN HEM! 2 september, 2013 at 22:16

  Underbart!! Härligt att det blev en sån lyckad dag (kul det där med tårtan, ibland blir man ju som sagt inte riktigt klok på barnens ”smaklökar”, haha!) Jag tyckte den såg alldeles gudomligt GOD ut!
  KRAM! Nu ska även jag gå och knoppa! zzzz….
  Judita

 • Reply Mirva 3 september, 2013 at 03:54

  Underbart! Kram på er!

 • Reply Jess 3 september, 2013 at 06:01

  Tack för en härlig födelsedag vännen, förstår om alla stupade i säng, så även du 🙂 Vi ses kanske på skolan.
  Puss å kram

 • Leave a Reply