de där dagarna som kallas livet, Inredning, LCHF

En svettig morgon

Vaknade alldeles svettig i morse vid 5-tiden när min son kom in. Jag trodde nästan att det var något fel med temperaturen så jag var tvungen att kolla men nej, inget fel därinne. Det var bara jag som svettades, min son tyckte inte alls att det var särskilt varmt. Någon som känner igen sig?? Var tvungen att kolla med Åse om det var ok. Sen hade jag en del andra frågor också….. Jag vill nämligen inte äta för strikt och göra någonting som kan påverka Bruno utan jag vill hålla mig på en sund nivå. Jag tror nästan att jag har fått i mig lite för lite mat de senaste dagarna. Jag är liksom ingen storätare i vanliga fall men nu är det ännu viktigare att jag får i mig alla näringsämnen som jag behöver för att både orka med men också för att ge så mycket näring och energi till Bruno som det bara går. I dag ska jag lägga till nötter och någon morot. Mitt sötsug har jag nästan blivit helt av med men däremot har jag känt mig hungrig på kvällarna och detta kan ju vara för att jag har fått i mig lite för lite mat. Ska testa med morötterna och nötterna i dag och se om det blir bättre. Känns skönt att jag har Åse att bolla med när jag har dessa frågor! Och ”svettningarna” beror på att jag fortfarande har omställningsbesvär.

Energin tycker jag dock att jag har fått tillbaka och i går gjorde jag höstfint härinne och drog av hela bottenvåningen. Jag fixade också i ordning fönsterna, med växter och dylikt. Nästa gång får det bli en puts för de ser ut som s—-t. Lite jobbigt bara när ett fönster har fyra sidor att putsa + vädringsfönster med samma ”problematik”. Den gamla charmen ni vet.

Helt underbart i alla fall att känna sig obehindrad igen. För bara någon vecka sedan hade jag svårt att få fram dammsugaren och det var mer eller mindre jobbigt att dra den efter mig. Längtar till jag kan börja träna igen!!! Förutom att fixa fint härinne så gjorde jag också i ordning ute, bakade en äppelkaka till barnens skola och lagade god kycklingrätt till middag. Supersmarrig med soltorkade tomater, lite peso och mozzarella!

Nu ska Bruno och jag njuta av den hörliga höstsolen!

Växterna i planteringen är vit perenn ljung, prydnadskål, vinterbär (lime) och jordreva. Kopparlyktan i bakgrunden som är av märket Olsson & Jensen kommer från Love Hometown.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mia Bark 10 oktober, 2012 at 20:04

    Vad fint du har gjort…underbara bilder frn ditt hem vännen…Hoppas du haft en skön dag i solen och att du har ätit ordentligt.
    Kram Mia

  • Leave a Reply