Inredning, kläder och mode, shopping, spanien

Etam – vilken underbar affär!

Ja, tänk att det skulle ta mig ett år. ETT ÅR, innan jag fick upp ögonen för butiken Etam som säljer underkläder, pyjamasar och bikinis. Jag gick in där i dag efter att liksom ALLTID tidigare bara gått förbi, någon enstaka gång har jag stannat till för att beundra några snygga pyjamasbrallor och sen gått vidare. Jag som älskar pjs!!  Eftersom jag hade bråttom kom jag bara därifrån med en bikini (som satt som en smäck- bara en sådan sak) K och Bruno var nämligen nere och handlade mat under tiden som jag sprang runt på bikinijakt. Visar bild på vad jag shoppade i morgon.

Dessa shorts var jag på väg att hugga i farten men då min storlek var slut så får jag återkomma senare i veckan. Andra snygga pjs var dessa:

Nästa gång jag går dit får det bli utan brådska så jag hinner prova en massa pyjamasar. Det kan man ju aldrig få för många av, särkilt inte om man precis som jag gillar att skrota runt i detta när man är hemma. Och visst känns det ju lite roligare när de är snygga och fräscha. Jag kollade just upp Etams hemsida och de finns inte i Sverige ännu, men då Calzedonia har öppnat butik i Stockholm så dröjer det kanske inte så länge innan även Etam gör samma sak.

Känner ni till Etam?

Kram

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Gunnar fredrik 15 april, 2014 at 06:11

  Alltid kul med lite shopping, åkte förbi ert hus igår, ser ut att hända massor 🙂 spännande…. Just nu jobbar man som dag och natt 😉

 • Reply Marléne Sinclair Ståhl 17 april, 2014 at 19:09

  Hej och tack för mysig blogg! Flyttade tillbaka till Sverige från Frankrike förra sommaren och har handlat på Etam då och då. Som med dom flesta butiker idag så går det att handla på nätet, jag tror att Etam tar 15 euro för shipping till Sverige, bra va! Ha en skön påsk.
  Kram / Marléne (Helsingborg)

  • Reply Piccolecose 17 april, 2014 at 20:47

   Hej,
   tack snälla du! Oj, hur känns det att vara tillbaka i Sverige??? Ja, jag kollade faktiskt också upp Etams webshop, superbra att de skeppar till Sverige!! Jag ska nog shoppa upp mig ett lager innan jag åker hem dock:)
   Kram

  Leave a Reply