de där dagarna som kallas livet, livet i familjen

ett kärt återseende

Oj, vilken härlig lunk vi har hamnat i här hemma i casa Pecci. Förra veckans väder gjorde ju inte saken sämre och trots att vädret inte har varit lika fint den här veckan så har den försvunnit i en rasande fart den också. I dag var vi till exempel och besökte Tropikariet i Helsingborg, och förra veckan gjorde vi Liseberg.

I helgen fick vi besök av saknade vänner som vi lärde känna i Spanien. Nämligen Jessica och Jonas med familj.

grill4

 

När de var här var det nog sannerligen en av sommarens absolut vackraste kvällar och vi satt ute till sent. Ända till vi gav vika för myggen som började härja vilt omkring oss. Med sig hade Jessica och Jonas också ena dotterns pojkvän från Spanien som fotade vårt sommardukade bord och skickade bilder till sin mamma:)

grill3 Vi hade mycket att prata ikapp om. K har ju träffat både Jessica och Jonas ganska mycket eftersom han jobbade i Spanien ända till april i år medan jag inte har sett dessa sköningar sedan jag lämnade Spanien förra året runt midsommar.

grill1Men min vän, hon var sig så lik. Med varsitt glas cava i handen så var det på sätt och vis som att tiden hade stått still. Så är det ju med riktiga vänner. Man tar liksom vid där man slutade.

Jess och jag

Som tur är så hade vi pyjamasparty och kunde fortsätta vårt snack morgonen därpå. Nu längtar jag redan efter nästa gång vi ses! Vi har så otroligt många fina minnen tillsammans och familjerna har kommit varandra så nära.

grill2

 

K var grillmaster för kvällen och vi körde på ett gäng grillade gottiga grönsaker såsom zucchini, aubergine, sparris tillsammans med kryddiga italienska salsiccia.

grill5

Gottegrisen trotsade dresscoden och körde enbart iklädd ”såånger”. Värmen  gjorde ju att man helst ville ha så lite kläder på sig som möjligt.

grill6  Vår trädgårdsidyll. Som kommer att få förbli så här ljuvlig och lummig ett tag till.

Det blir många böcker så här på semestern och igår avslutade jag en så idag blir det till att påbörja en annan. Härligt att äntligen ha fått ordning på bokhyllan uppe så det blir enklare att hitta.

bokhylla Med hopp om att ni har härliga dagar ni också!

Kram

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Ekenäsliv 8 juli, 2015 at 22:07

  Härligt härligt!!
  Precis som det ska vara på semestern :-))
  Ha en fortsatt skön sommar!
  Kram Anna

 • Reply Inredningshjälpen 8 juli, 2015 at 22:38

  Åh vilket härligt sommarhäng ni ser ut att ha haft, mysigt!

  Kram Anette

 • Reply Viktoria H 9 juli, 2015 at 20:58

  Heatlotion + Fist = världens bästa myggmedel! 🙂

 • Reply SÅ TACKSAM – Annorlunda Underbara 10 juli, 2015 at 19:52

  […] dock hunnit med så mycket mer, du kan tjuvtitta hos Rebecca; (här )  så vet du iallafall lite av vad jag/vi har hittat på . Måste samla mig, landa, packa upp […]

 • Reply maria at inredningsvis 12 juli, 2015 at 13:14

  Vilken fin dukning och snygg man haha 🙂 hoppas du haft en varm solig helg so far.

  Idag visar jag ett sommarhus to kill for på bloggen 🙂

  LOVE Maria Inredning – it’s Swedish for decor

 • Leave a Reply