de där dagarna som kallas livet, Inredning, skönhet

Ett litet paket från Rom ♥

Med svärisarna så kom förutom några gottiga parmesanostar och pancetta också min favvo bodylotion från L’Erbolario, med doft av vanilj och ingefära.

Förpackad i värsta fina asken dessutom som var en fröjd för ögat bara den. Med härliga sommarblomster och underbara färger.

L’Erbolario är ett märke som jag upptäckte i Italien för många år sedan, men det säljs också i Sverige. Kroppsprodukterna innehåller bara ekologiska råvaror och de både doftar och känns ofantligt bra.

Nu ska vi packa ihop oss för att dra till klubben. Barnen ska spela tennis och jag och Sara, svärfars fru, ska njuta på SPA:t en stund. Alldeles för länge sedan jag var där nu så det ska bli riktigt skönt!

Njut lördagen mina vänner!
KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Gunnar-Fredrik 26 april, 2014 at 11:48

  Hej 🙂 vi planerar att flytta in i nästa vecka så det är smått panik, huset e halvfärdigt känns det som!! Men vi kommer jobba dag som natt nu så vi lär nog hinna, vilken fin present du fått!!

  • Reply Piccolecose 28 april, 2014 at 15:04

   Vad kul!!! Vi kommer att åka förbi nu i veckan när vi är hemma:)
   Kram

 • Reply Ambienti 26 april, 2014 at 20:04

  Vilka fina presenter! L’Erbolario måste jag kolla in – känner inte till det trots att jag har en sådan förkärlek för Italien och allt (i alla fall nästan :)) som kommer därifrån…Vet du var i Sverige produkterna säljs?
  Ha en fortsatt skön helg!
  Här har vi haft underbart väder i dag – strålande sol och rena sommarvärmen! Så härligt!:)
  Kram
  Christina

  • Reply Piccolecose 28 april, 2014 at 15:06

   Hej! Ja, jag älskar verkligen deras produkter. En gång har jag köpt bodylotion i Hansagallerian i den ”hälsokost”-butik som finns där. Hoppas att du hittar den! Det låter som att vi kommer hem till ett strålande Sverige.
   Kram

  Leave a Reply