de där dagarna som kallas livet

Ett steg i rätt riktning

Ikväll hade vi lite anledning att fira och hade faktiskt den mysigaste kvällen på väldigt, väldigt länge. Vi lagade god fylld kyckling, potatis i ugnen och chevrésås och till efterrätt blev det prinsesstårta. Ska det firas så ska det firas ordentligt!

blombukett

Pappan i familjen uppvaktades med blommor, chokladhjärtan och en liten trisslott. Tänk att det kan vara så spännande det där alltså! Dessvärre blev det ingen miljonvinst:)

blombukett5

Vi provade att fota porträttbilder med nya kameran och trots att det var skymning så blev bilderna helt ok. Jag är förälskad i min nya kamera ❤️ Minstingen somnade på soffan innan K hann komma hem från Oslo men det var faktiskt mysigt att kunna sitta med de stora barnen och prata om en massa olika saker. Det är lite skillnad på diskussionerna när man har en soon -to -be 4-åring med vid bordet så klart!

blombukett-2

Jag tänkte göra den lille och John Blund sällskap alldeles om en liten, liten stund. Har inte känt mig så här trött på väldigt lång men antar att det är min stora sömnskuld som ger sig till känna. I morgon är det torsdag vilket betyder ingen skola. Däremot ska jag fila lite på en artikel, kul!

Kram & sov gott!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply anna 3 maj, 2016 at 17:56

    Fin familj:) Får jag lov att fråga vart din fina blus/skjorta kommer från? Anna

    • Reply Rebecca 10 maj, 2016 at 13:42

      Hej Anna! Den kommer från Lindex men den är gammal som gatan:)

    Leave a Reply