Inredning, kläder och mode, shopping, spanien

evening walk

nere vid castillo här i Fuengirola efter middagen i kväll. Och middagen var inte vilken som helst utan det var pappas goda schnitzel. Barnen åt så jag tyckte nästan jag kunde se maten komma ut genom öronen på dem.

Mina nya jeans är ursköna, om än någon storlek för stor. Jag vet inte vad det är med mig och jeans. Jag (miss)lyckas alltid med konststycket att köpa för stora jeans. Det är ju inte heller det enklaste att returnera saker här från Spanien så det här får nog bli mitt sista köp från Sverige innan vi flyttar hem igen. Men, men de är snygga ändå om än lite stora.

Lilleman var med på sin älskade cykel. Så välanvänd den är! Om han hade fått välja så hade han nog cyklat och sparkat boll dagarna i ända. Och som den vän av ordning som han är så är det ”inte utan min cykelhjälm” som gäller. Den får gärna sitta på i lekparken också:)

Nu ska vi ta kväll här och jag blir inte sen i kväll. Boken med stort B väntar ju:)

KRAM

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Evelina 27 mars, 2014 at 22:52

  Hej , jag får ont i magen av längtan när jag ser bilder från borgen. Och nära nära mapa på första våningen. Vinka från mig :))

 • Reply dianasdrömmar 28 mars, 2014 at 07:06

  Fina du, härliga bilder kram Diana

 • Reply Gunnar fredrik 28 mars, 2014 at 09:30

  Ser härligt ut med solen, man kan ju bara drömma sig vidare till en solsemester, fast man får tänka positivt snart e det sommar hör med 🙂

 • Reply Helen 28 mars, 2014 at 09:59

  Hej! Låt inte fina sonen ha hjälmen på när han är på lekplatsen. Lätt hänt att fastna med den nånstans och även om man har ”grönt spänne” så känns det onödigt. Ta det nu INTE som en pekpinne. Sagt i all välmening om sonen! Sjukt egentligen att förklara att man inte klankar ner på folk, men i dagens kommentarsklimat så är det lika bra!
  Ha en go helg i solen!

 • Leave a Reply