Inredning, sovrum, vintage

farmors kommod

Igår, mitt under bästa sändningstid när TV:n visade Let’s Dance och allt så fick jag ett vanligt ryck och började flytta om lite möbler här hemma. När jag får en idé så är det ofta så att jag måste förverkliga den på studs. Är ni likadana? Barnen höjer inte ens på ögonbrynen längre för de är så vana haha.

kommod1

kommod5

En plötslig ingivelse om att farmors gamla kommod skulle passa ypperligt vid min säng drabbade mig och jag lyfta och kånkade mellan våningsplanen. Kommoden stod tidigare i Julians rum men nu fick han vårt gamla nattduksbord från Kartell istället och det passade perfekt i hans rum.

kommod3

kommod4

 

 

Jag tycker svart och lite mässing är snyggt till vår rosa tapet. Tavlan i bakgrunden kommer från svärmor och den har stått på golvet länge. Att det alltid ska ta sån tid innan man hittar rätt plats för sina tavlor. Ska nog faktiskt ta och hänga upp den på väggen. Men då det är stenväggar och det inte är så uppskattat när jag får för mig att spika i dem så får jag väl be min handy man sätta upp en skruv. Återkommer lite senare med ett skotips…… Har nämligen köpt ett par sjukt snygga som passar perfekt nu till våren.

Kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mallansvardag 18 mars, 2016 at 17:53

    Känner igen det där 😄
    Fick själv en släng av ommöbleringsbakterien när jag var hemma sist och vabbade, det blir ofta så när jag går hemma flera dagar i rad, undrar varför 😉
    Kram Malin

  • Leave a Reply