de där dagarna som kallas livet, livet i familjen, spanien

feber, la farola och avslutningsfix

det får bli en bildkavalkad (istället för text) då jag har en tiomånaders bebis som vaknar oroligt en gång i halvtimmen. Jag hinner inte sätta mig ner förrän jag får springa upp igen…..

Kvällen innan mina föräldrar åkte hem så tog vi tillfälle i akt att gå ut och äta på en restaurang som vi hade blivit rekommenderade. Och den rekommenderar jag glatt vidare till andra, residenta eller besökande i Fuengirola. Restaurangen heter La Farola och den ligger inne i en liten, liten gränd på gångavstånd från oss. Hur mysigt som helst! Maten som serveras är både spansk och internationell och  den föll alla i vårt sällskap i smaken, barn såväl som vuxna.

lafarola9

lafarola7

lafarola8

 

För att göra det hela liiiite mera idylliskt och inhemskt så kom det ett gäng killar som spelade och sjöng. Och gissa vad de sjöng…..ja, det är klart…..Viva Espana! de stora barnen var överförtjusta och sonen tog till och med min mobiltelefon och filmade. Sötnosar!

lafarola5

Under tiden vi väntade vid bordet så lekte barnen runt i gränden, de jagade varandra, och de hittade även ett par andra barn som de lekte med en stund. Efter ett tag satt de dock på den där inbjudande  pelaren mitt i gränden och ”chit chattade” .

lafarola6

Mannen och mina föräldrar  satsade på fisk (svärdfisk och sjötunga), barnen på spaghetti bolognese och ”schnitzel” och jag gick för en oxfilé. Fantastiskt god!

lafarola3

Efter maten blev vi bjudna på likör som smakade sött och gott av karamell. Barnen blev också bjudna på en liten drink. Dock inte likör, utan det var något rosa och barnvänligt. Härligt när man kan skåla hela gänget och VÄLDIGT uppskattat av barnen att de också blev lite uppmärksammade. De var faktiskt helt lyriska när vi gick hem och tyckte att det hade varit den bästa restaurangkvällen någonsin. Ever. Och det är bra betyg det!

lafarola4

Eller gick och gick……
lafarola

Barnen snörde på sig sina inlines och åkte hem hit till vårt casa:)

I dag har dottern varit hemma med feber. Det har inte hindrat henne från att hjälpa till med förberedelserna inför i morgon. Då är det nämligen skolavslutning. Och det är stort det! För som sonen sa i kväll vid tandborstningen: ”mamma, i morgon eftermiddag är jag en tvåa. Då har jag ju slutat ettan! Och när jag börjar igen efter lovet så är det ju som tvåa”. Det ni!
baka

 

Kram på er och på återseende!

/Rebecca

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply mariette 14 juni, 2013 at 07:58

  Underbart att ha gångavstånd för kvällarna är ljuvliga att promenera på .
  Hoppas dottern kryar på sig och att minstingen sover bättre i natt .
  Visst är det stort att börja tvåan.
  Barn är underbara 🙂
  Här är sonen överlycklig över att börja ettan .
  Ha en fin fredag.
  Kram

 • Reply Hovdamen 14 juni, 2013 at 08:14

  Sitter här hemma i ösregnet med nackspärr och blir sååå avundsjuk på ert spanska liv, det ser helt ljuvligt ut. Jag hoppas verkligen att vi orkar bryta oss loss någon gång så att även vi får leva det där livet utomlands ett tag. Vi får jobba på det!

  Kram

 • Reply Happyvardag 15 juni, 2013 at 19:40

  Ser så himla mysigt ut….Kram Mia

 • Reply I mitt huvud 17 juni, 2013 at 18:29

  Å, vad det ser mysigt ut!! Jag har alltid drömt om att få bo i Spanien, men det har inte funkat.

 • Leave a Reply