shopping

FEST och ny kavaj

Vi har hektiska dagar här hemma, fulla med nöjen och en massa härligt kompishäng. Jag skjutsar barnen fram och tillbaka mellan kompisar och i går kväll var vi på Grisfest och i kväll ska vi på 40-årsfest. Lovely!  Grisfesten hölls på min mans tidigare arbetsplats och har kommit att bli en årlig tradition. Min man K jobbade tidigare som stridpilot, men förra året vid denna tiden (då bebisen bara hade någon vecka kvar i magen) fattade han beslutet att gå över till att flyga civilt och bytte således jobb.  I år blev vi också bjudna till den årliga festen och till vår lycka sammanföll den med våra dagar här hemma i Sverige. I går kväll fick vi därför en helt underbar kväll med alla goda vänner. Vi är ett tajt gäng och vi har följt varandra genom mycket, i många års tid. Festen i går kväll fick mig dock att tänka en hel del över livet och vad som har hänt under alla de elva år som K och jag har varit ihop. Hur festerna och middagarna har förändrats och så många fina minnen man har tillsammans.  För elva år sedan var vi mestadels unga par utan barn på de fester som flottiljen anordnade , som stannade kvar till långt in på småtimmarna och dansade och umgicks. I går kväll hade arrangörerna fixat en hoppborg till barnen och förutom det traditionsenliga vildsvinet så bjöds det även på varm korv med bröd.  Dessutom var det nog nästan lika många barn som vuxna där på festen. The way of life! 

kavaj

På mig hade jag mina snygga Taliana jeans, en svart t-shirt och mitt senaste tillskott, kavajen ovan från Lindex. Jag kände direkt att den kommer att bli så användbar i Spanien i höst då det inte blir riiiktigt lika kallt där som här:)

Nu ska barnen skjutsas till kalas, jag ska in och göra några och ärenden i stan och därefter är det dags för 40-årsfest. Jippi! Jag tycker dock inte det var särskilt längesedan samma par hade sin gemensamma 30-årsfest som jag och K gick miste om då vi bilade ner till Ligurien. Vart tar tiden vägen??

paket (kopia)

Vad som ligger i paketet kan jag inte avslöja eftersom jag vet att Fia läser här ibland. Och jag vill ju inte riskera att förstöra överraskningsmomentet. Däremot kan kan jag visa det i morgon, när paketet redan är öppnat för det som ligger här i är något som jag själv också hade velat ha:) Är ni också sådana att ni gärna köper sådant till andra som ni själva skulle tycka om att få i present?

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply jaana 10 augusti, 2013 at 07:00

  Åh, härligt med goda vänner som man kan följas åt med. 🙂 Hoppas ni får en härlig fest!

 • Reply Åsa 10 augusti, 2013 at 07:33

  Jaa, det är jag 🙂 älskar att ge bort ngt jag evt blir bra och som jag själv hade gillat, de brukar lyckas de presenterna. Det måst kännas rätt i hjärtat när jag ger bort ngt 🙂
  Härligt att ni är hemma igen 🙂

  Kramar Åsa

 • Reply Stoffisen 10 augusti, 2013 at 10:49

  Vad härligt med kalas!
  Superfint paket som du har knåpat ihop, Inslagningen är A och O tycker jag när man ska ge bort en present.

  Stor kram
  Stoffe

 • Reply helenasenklavardag 10 augusti, 2013 at 19:08

  Jaa visst går tiden fort, helt sjukt fort måste jag säga. tack för att du erbjöd dig att hjälpa mig med headern. Jag håller på och pillar lite själv, men funkar det inte så kanske jag ställer lite frågor till dig. Kul med fest hoppas ni får kul.
  kram helena

 • Reply VÄLKOMMEN HEM! 11 augusti, 2013 at 02:08

  Så himla kul att få komma hem och vara på så mycket festligheter! Det är så det ska vara!
  Stridspilot ville jag bli när jag var yngre och gick både Natur och nån Lottakurs på F13. Men så helt plötsligt hoppade jag av och skulle bli designer (vilket jag iofs. var under 12 års tid) men jag undrar än idag vad som hade hänt om jag hade fortsatt. Kan ångra det lite idag.
  KRAM! och ha en underbar söndag, fining!
  Judita

 • Reply Karin Bucht 11 augusti, 2013 at 16:10

  Kanonsnygg kavaj!

 • Reply Tina 11 augusti, 2013 at 18:02

  Mysigt att vara hemma o träffa alla gamla goda vänner. Ursnygg kavaj som jag förstår kommer bli en favorit i garderoben. Visst går tiden fort men just nu önskar jag att den går i snigelfart eftersom jag fortfarande har två veckors semester kvar. Njuuut o a det bäst vännen. Kramisar Tina

 • Reply Hovdamen 11 augusti, 2013 at 19:42

  Jo självklart köper man gärna saker som man själv också vill ha men bara om man vet att även den som ska få det har samma smak så klart!

  Ja visst förändras festerna med tiden. Jag har kommit så långt i livet att barnen har försvunnit bort från festerna igen eller så är de med som vuxna och jämbördiga. Det är också väldigt roligt!

 • Leave a Reply