Hemnetspan, Inredning

Fina kulörval på Mosebacke

Jag är ofantligt svag för eucalyptus. Det är något av det bästa jag vet i växtväg. Den doftar så otroligt gott och den är väldigt dekorativ. Det var också denna växt som gjorde att jag titta en gång extra på denna charmiga lägenhet på Mosebacke som just nu ligger ute till försäljning.

mosebacke2

Köket är svart och modernt med raka linjer och små knoppar. Bänkskivorna är i granit vilket adderar till den lite ruffa känslan.

mosebacke4 mosebaqcke3

Jag diggar också den vaga gröna nyansen i sovrummet där även dörren målats i samma kulör vilket knyter ihop rummet på ett fint sätt. OM jag inte hade vetat hur mycket jobb det för med sig så hade jag nog målat dörrarna här hemma också. Nu är ju iofs de flesta av våra väggar vita men jag har en lite förändring i åtanke för vår övervåning men det får vänta. Först måste badrummet uppe bli klart och den där terassen måste gjutas så att jag kan öppna de stora fönsterdörrarna i köket.

mosebacke8

Nu har jag krupit upp i soffan, tänt ett doftljus och ska fortsätta läsa i min bok.

Om ni vill se fler bilder från lägenheten så kan ni gör det här.

Kram & god kväll ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply