Inredning

finfina koppen från Habitat

Surdegen är nu på jäsning, bebisen har hällt ut alla blöjor på golvet, rullat ut yogamattan och de stora barnen ska snart hämtas på skolan. Som vanligt med andra ord:) Bruno är just nu i den ålder där allt ska hällas ut, kastas och och klättas på. Intensivt som bara den och särskilt med tanke på att han förflyttar sig med hög hastighet. Jag har väl berättat om episoden häromdagen när dotter kom ut i köket, där jag stod och diskade och sa: ”Kom mamma, det är kaos härute!!!! Du måste hjälpa mig.” Med ute menade hon vardagsrummet som ligger vägg i vägg med köket. Snabbt rusade jag dit och då satt Bruno mitt på matbordet och kastade apelsiner åt alla håll.

igår innan vi for till restaurangen så kom Jessica och tjejerna förbi och uppvaktade mig. Jag fick bland annat denna underbara kopp med grafiskt mönster och guldkant från Habitat och den fina brickan i granit som den står på. Koppen skulle enligt Jessica dedikeras till det spanska manasulteet som vi dricker ibland. Här nere går teet dock oftast under det mer informella namnet bajste och om ni vill läsa mer om teet så har både jag och Jessica skrivit om det här och här. Idag fick det dock tjäna till mitt ekologiska lakritste.  Prova det om ni inte redan har gjort det. Det är otroligt gott! Och lite naturligt sött.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply annorlunda underbara 12 februari, 2014 at 19:59

  Underbar bild du fick till. Bajste, jag döör så kul vi har;-))
  Kram vännen <3
  /Jess

 • Reply Ninelin 12 februari, 2014 at 21:22

  Åh så fin!

  Roligt ni verkar ha det 🙂

  Kram N

 • Reply Kimmi 14 februari, 2014 at 21:42

  Ha ha ha! =) inte bara vi som kallar de bajste! ;-D

 • Leave a Reply