allt som är vackert, blommor, Inredning

finheter från trädgården

För att citera vår käre Ernst, ”i det enkla bor det vackra” och jag kan inte annat än hålla med. Brukar plocka in lite daggkåpa och fylla vaserna med här hemma emellanåt. Enkelt och så himla vackert!
daggkåpa

Gör sig förträffligt fint i Ernst vas dessutom. Jag älskar att ha grönt omkring mig, både buketter och växter. Det gör så mycket både för luften inomhus samtidigt som det är en fröjd för ögat.

4V5A0958

Daggkåpan gör sannerligen skäl för sitt namn och det är så mysigt att gå ut om morgnarna och beundra hur daggen ligger så fint på bladen. Längtar bara tills man har en trädgård värdig namnet…. Just nu är det mest lervälling och djungel kombinerat. Vi har storslagna planer men tid och ekonomi ska hänga med också.

4V5A0955

För oss är varken trädgård eller hus något quick fix utan vi gör sådant som vi vill ska hålla länge. Och då får det så klart ta sin lilla tid också.

Barnen är iväg och leker med kompisar och jag njuter av en liten stund för mig själv. Har både sprungit 6 kilometer och styrketränat på gymmet. Love it! Efter tröskelträningen häromdagen så var jag tvungen att ta det lite lugnare  och idag sprang jag 6 km i lugnt tempo, 6-7 min/km. Kroppen behöver de där lugna passen också så att man inte drar på sig skador.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och fortsätta njuta en liten stund till.
Kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ekenäsliv 12 juli, 2016 at 14:51

  Håller med dig! Dessutom är de enorm tåliga 🙂
  Jag flyttade en hel drös i höstas och nu är de sååå stora och fina igen på sitt nya ställe!
  Så de går att gräva upp, dela och plantera på fler ställen 🙂
  Bygger med upp vår trädgård, men det tar tid… För det är dyrt med växter och så är det svårt att veta hur man vill ha det.
  Nu bygger vi ju dessutom altan i år, så man behöver ju inte vara sysslolös ha ha ha 😉
  Kram Anna

 • Reply Ulrica 14 juli, 2016 at 07:41

  Jag tycker också bäst om att plocka in naturen, det är liksom bara så enkelt och vackert.
  Så himla fint ni har hemma och jag gillar verkligen hur du redigerat bilderna så daggkåpan får all uppmärksamhet :-).
  Kram på dig

 • Leave a Reply