allt som är vackert, Inredning, livet i familjen

fler bilder från Alhambra

Ja, det blev ännu ett sent inlägg från mig. Med sportlovslediga barn och fullt med aktiviteter är det svårt att få tiden att räcka till på dagarna. I morse åkte vi upp till klubben där jag först hade tennislektion med Tomas och därefter sprang en halvmil på löpbandet. Det känns i baken nu kan jag lova!!

När jag väl satte mig med datorn för att ladda över bilderna så upptäckte jag att minnet återigen var fullt på datorn och då jag fotar i RAW så fick bilderna inte plats då filerna är så stora. Grrrr! Jag gillar verkligen min dator men minnet är alldeles för litet. Nåja, jag har lyckats ladda in några bilder från vår underbara resa till Granada men fler får komma lite senare. Först måste jag lägga över en massa bilder på min hårddisk så att jag kan få lite mer utrymme i datorn.

Detaljrikedomen i dessa palats är helt otrolig och omgivningarna är bara så vackra. En sak som var en otrolig bonus var att man fick låna en bärsele på plats då barnvagnar inte var tillåtna i palatset. Det tog ett litet tag men sen vande sig Bruno vid att hänga där i selen:) Och faktiskt att storebror fick bära ett tag också till hans stora förtjusning (fast att storasyster blev avundsjuk och sedan var bråket dem emellan ett faktum…..) Och självklart var jag tvungen att fota mandelträdet som stod där framför den flera hundra år gamla byggnaden. Jag har verkligen en ordentlig crush på dessa träd  ♥

Idag fick vi de färdiga ritningarna från arkitekten. Oj, så kul det känns!!!! Jag ska visa er sen hur det kommer att se ut.  Men såklart så brukar goda nyheter följas av lite mindre goda och i kväll fick vi besked om att elektrikern som skulle ha fixat all el hade fått förhinder så nu måste vi leta ny elektriker.

Något helt annat, i morgon kör Let’s dance igång igen!! Jag kollar alltid på det och denna gång är Gunhild Carling med. Jag tycker bara att hon är så himla cool och ser verkligen fram emot att se hennes insats. Dock får jag väl vänta med att se programmen till dess att vi är i Sverige då det inte funkar att se på 4:an från utlandet. Så tråkigt tycker jag!!!  Om ni vill se lite mer backstage från förberedelserna inför Let’s dance så ska ni kika in hos Kicki, vår superduktiga skönhetsbloggare här på FEMME, som har varit med och sminkat kändisarna  (för att sedan åka till Skolverket och sminka två damer inför en instruktionsfilm – kontraster inte sant:)
Ska ni kolla på Let’s dance?

Ha det bäst!
KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Catta 28 februari, 2014 at 11:02

  Tjena snygging!

  Men vilka bilder, wow, heeelt fantastiskt vackert!!

  Å vad kul det ska bli att se ritningarna =))

  Förresten så har jag en god vän i Marbella, svensk tjej som heter Jessica. Hon är skitgo och har två barn osm är 4 & 10, hör av dig om du är sugen på svennehäng 😉

  Kram Catta

 • Reply Evelina 28 februari, 2014 at 14:23

  Hej, fina bilder som vanligt, kul att se. Jepp Lets dance måste man se. Vi har uppkopplat via slingbox från Svedala till Spanien( ser då alla kanaler) men det är väl ej aktuellt när ni är på väg hemåt. Vi hejar på Steffo // Evalina

 • Reply Vivi 28 februari, 2014 at 22:46

  Du kan se Let’s Dance på datorn. Här är länken http://www.tv4.se/lets-dance/avsnitt/avsnitt-2-170526

  Mycket trevlig blogg du har.

  MVH
  Vivi

  • Reply Piccolecose 3 mars, 2014 at 14:44

   Tack! Då ska jag absolut testa det. Sist jag provade så fick jag meddelande om att de inte hade rättigheter till att visa utomlands. Men jag ger det ett nytt försök.
   Ha en fin dag!
   Kram
   Rebecca

 • Reply Kicki Makeupartist 1 mars, 2014 at 14:13

  Taack fina fina du!!! ♥ Hoppas vi ses snart!! Kram!!

 • Leave a Reply