blommor, de där dagarna som kallas livet

For the love of peonies

Igår när jag körde hem från Båstad stannade jag till vid ICA i Förslöv. Och där fanns en liten bit av lycka att köpa för pengar. Småslantar dessutom. 39.90:- för ett fång pioner som kompletterade min söndagsbukett med lejongap och liljor och gjorde den fulländad. Alba frågade flera gånger om det verkligen kunde vara ”riktiga” blommor när de var så vackra:) Flera gånger gick hon fram och luktade och kände på blommorna. Och doften som spred sig över rummet förklarade ju dessutom saken.

pioner3

pioner4

pioner1

pioner5

pioner2

pioner6

Ja, visst är det en härlig årstid som ligger framför oss. Detta ljus som vi, liksom björnen som går i idé, väntar på alla de långa mörka månaderna.

Ha en fin dag och glöm inte att stanna upp och njuta emellanåt!
KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Tina 20 maj, 2015 at 10:14

  Ååååh pioner!!! Min älsklingsblomma!! Och min födelsedagsblomma! I alla år har min mamma gett mig en varmröd pion på min födelsedag för de blommade i vår trädgård just då. Det är något speciellt med dom… <3

  Tack för urmysig blogg – brukar aldrig kommentera men läser alltid. 🙂

  • Reply Rebecca 23 maj, 2015 at 22:35

   Jag blev väldigt glad att du kommenterade! Och tack för fina ord som värmer i hjärtat ❤️ Visst är det något magiskt och majestätiskt över pionerna. Jag bara älskar dem! Kram

 • Reply Viktoria H 21 maj, 2015 at 18:38

  I Förslöv kan man alltid fynda 😉 Kram

  • Reply Rebecca 23 maj, 2015 at 22:35

   Är det så? Då åker jag dit fler gånger;) Kram

 • Reply Mian på Finaste mattan 22 maj, 2015 at 16:35

  Fin helg till dig! : )

 • Reply bia 22 maj, 2015 at 20:39

  Åh så fin bukett….och apropå bukett….jag visar idag en ny butik i stan…och där finns buketter och blommor
  av alla de slag….och prylar….ja jädrans vilken butik !!!
  Ha en fin helg!!
  Kram bia

 • Leave a Reply