Okategoriserade

För torrbollar

En sak som jag definitivt inte saknade förra vinter i Spanien var den horribelt torra hud som vårt svenska klimat för med sig. Jag tycker inte jag gör annat än smörjer och smörjer. Häromdagen fick jag ett paket från en av mina favoriter inom hudvård, Weleda, innehållandes bland annat handkräm

och weather protection cream.

IMG_0796.JPG
Handkrämen som heter Sea buckthorn hand cream innehåller ekologisk havtornsolja och sesamolja som innehåller viktiga fettsyror. Dessutom doftar den friskt av mandarin och apelsin. Mumma såhär i juletider!

Den andra krämen, Weather protection cream är perfekt att smörja små gulliga barnansikten med. Den innehåller bivax och hudvänligt ullfett som bildar en naturlig skyddsbarriär utan att påverka hudens naturliga funktioner. Dessutom innehåller den mandelolja som är vårdande. Jag använder faktiskt mandelolja till att smörja mig i ansiktet med när jag blir riktigt torr.

Idag är här riktigt grått och trist. Jag ska städa och röja i stugan och sen bege mig iväg för att handla nya amaryllisar och en liten överraskning till barnen. Vad har ni för planer idag?
Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply annorlunda underbara 6 december, 2014 at 10:25

    Idag ska jag hämta Lillan som sovit borta utan problem., hämta stora tjejens kompisar som ska hänga här idag. Sedan hämta Lillans övernattningskompisar ( 3 st), det lär bli livat här i kväll. Däremellan ska jag väl ha tvättstugetjänst eller något liknande.
    Kram <3

  • Leave a Reply