Inredning

Fornasetti på Svenskt Tenn

Om ni har vägarna förbi Strandvägen 5 i Stockholm så tycker jag inte att ni ska missa Fornasettiutställningen som hålls på Svenskt Tenn under perioden 4 februari – 30 mars. 

Svenskt Tenn firar 90 år i år och firandet kommer att pågå hela 2014 med fokus på grundaren Estrid Ericson. Tallriken ovan, Stockholmstallriken, skapades och producerades redan år 1946 och var det inledande samarbetet mellan Estrid Ericson och den italienska målaren, skulptören och designern Piero Fornasetti.

Även i tesalongen är det italienskt tema och där serveras förutom den vanliga menyn, även kaffe och tiramisu (betyder ungefär ”pigga upp mig”). Och oj, vad jag önskar att jag hade vägarna förbi Stockholm nu.

Glöm inte att kika in i morgon för då har jag en liten överraskning till er. Kan tänka mig att ni precis som jag vill fräscha upp garderoben lite nu inför vårens ankomst:)

Kram och sov gott!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Evelina 4 februari, 2014 at 22:58

    Hej Jag byter gärna ! Jobbar vid Norrmalmstorg, nästgårds till Svenskt Tenn och vill helst vara i Funkan nu !!! Dock har ni lite tråkigt väder så jag väntar tills v 9. Men tack för tips skall ta mig en tur till Svensk Tenn // Evelina

  • Reply Home2tiny 5 februari, 2014 at 09:42

    Önskar jag också hade närmare till Svenskt tenn, älskar alla deras saker.. Ha en härlig dag finaste. Kramisar Tina

  • Leave a Reply