de där dagarna som kallas livet, kök

fortsatt sjukstuga här

kök-2

Ja, inatt var det lilla Brunisens (o)tur att bli sjuk. Klockan 04.20 i morse så vaknade jag av det där otäcka hulkande ljudet och visste att det var kört. Finns inget värre än att ha kräkan i huset och bara vänta på var nästa ska hamna. Särskilt med små barn men jag måste ändå säga att det har gått alldeles fantastiskt bra. Till en början blev han så himla chockad och förstod inte vad som försigick men när han förstod att han fått samma som jag haft några dagar tidigare så sa han: mamma, nu är jag också giftig! Haha, lilla underbaringen. Bara för att K mer eller mindre stängde in mig i sovrummet och förbjöd barnen att gå in när jag var sjuk för att ingen annan skulle bli smittad så trodde han att jag var giftig.

kök-3

Nu har han i alla fall haft några timmar ”kräkfritt” och till och med lyckats få i sig en pannkaka så det är bara att hålla tummarna för att det har vänt. Riktigt skönt i så fall. Själv börjar känna den annalkande tröttheten komma efter några timmars vakande och ska lägga sätta mig med en kaffekopp och bläddra igenom senaste numret av chic. Jag har fått så många mejl angående köket så jag återkommer ikväll med mer information om vårt kök.

Hoppas att ni kan njuta ordentligt av er lediga fredag ❤
Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ljuva Magnolia 25 mars, 2016 at 15:53

  Näää fy vad tråkigt, på påsk och allt 🙁 Hade ni påskplaner ni fått ställa in nu då?
  Så många härliga bilder från er tjejkväll du bjöd på, kul att få hänga med en sväng 🙂 Snyggingar!

  Krya på er nu och ha en mysig påsk trots dumma dumma giftet. 😉
  Kram Catta

 • Reply Ekenäsliv 25 mars, 2016 at 19:16

  Men hu då.. Kräksjuka är verkligen ingen höjdare…
  Krya på er allihop!
  Ert kök är så galet vackert!!
  Ha nu en riktigt fin Påskhelg!
  Kram Anna

 • Leave a Reply