Inredning, kök, småprylar

Fredag, köksplanering och att vänja sig…

och veckans bästa dag. Konstigt, men det känns faktiskt så även att alla dagar egentligen är fredagar för mig som är hemma. Men nu är det snart slut på det så bäst att njuta medan man kan. Nu har jag suttit en stund och nästintill gjort mig ovän med IKEAs köksplaneringssystem, grrrrr. Den ville inte alls funka som jag ville att den skulle. Dessutom gick det inte att logga in på sidan så jag kom inte in på min sida där jag hade sparat en ritning med mått etc. Nu har jag dock bokat ett möte med en köksplanerare på IKEA i Helsingborg så förhoppningsvis löser det sig ändå. Nästa vecka åker vi ju till Sverige och blir där en hel vecka. Jippi!!!!!

Jag försöker att vänja mig vid uppsatt hår och lugg. Det kommer nog det med:)

Ha nu en riktigt underbar fredag och jag säger som bilden som visades på Livet hemma häromdagen….

KRAM!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Vivi 25 april, 2014 at 15:59

  Hej!

  Jag måste säga att du är så otroligt fin med lugg, som en annan människa och du ser mycket yngre ut. Jag skulle så gärna vilja ha lugg men min panna är nog för låg.

  Kram
  Vivi

 • Reply Home2tiny 25 april, 2014 at 21:21

  Ha en skön helg finaste o du är ursnygg i lugg. Kramisar Tina

 • Reply Sofia 28 april, 2014 at 06:03

  Köksplaneringsprogrammet har orsakat många svordomar här hemma också på sistone 😉

  • Reply Piccolecose 28 april, 2014 at 15:07

   Ja, men fy!!!! Det känns skönt att vi har bokat in ett möte med en planerare:)

  Leave a Reply