de där dagarna som kallas livet, reportage

Fredagens jobb

Hej på er,

det blev några dagars uppehåll här på bloggen. De senaste veckorna har varit galet intensiva och lägg till VAB dagar på det. I torsdags när jag var ledig från mitt ordinarie jobb så jobbade jag med mitt företag och som jag nämnde så höll jag ju på att förbereda inför något. Och det som jag förberedde inför var ett reportage som jag i fredags gjorde tillsammans med fotografen Sofi Sykont.

FullSizeRender

Så himla kul och det gick så väldigt bra. Får lov att erkänna att jag har haft en del sömnlösa nätter på grund av detta haha men det gick faktiskt över förväntan. Och Sofi var verkligen en klippa att jobba tillsammans med. Vi avverkade några högst intensiva timmar med bara en kort paus för lunch och när jag släppt av Sofi vid tåget var det dags att åka och hämta Brunisen på dagis. K var i Stockholm på en träff med sina gamla Flygvapenkollegor och kom inte hem förrän igår kväll. Min fina vän Martina bjöd hem oss på middag på fredagskvällen och det kändes så skönt att sätta sig till dukat bord och få maten serverad får jag lov att erkänna.

Igår ringde sedan väckarklockan åter tidigt då det var dags för tävling i truppgymnastik för Alba. Så vi hängde i Kävlinge en hel massa timmar igår och det var sådär poppis för en 3,5-åring. Han har inte riktigt insett charmen med varken gymnastik eller tävling och började gorma redan efter 20 minuter att han ville hem men det gick att råda bot på till viss del när han hittade en stång han kunde svinga sig i. Sen att tre korvar, en guldnougat och några colanappar slank ner gjorde nog sitt till det också. Han somnade i bilen på väg hem och jag kände mig faktiskt lika färdig som han.

Idag har K tagit med sig killarna till badhuset och jag ska masa mig iväg till gymmet tänkte jag. Jag har ju skadat mitt knä och tyvärr inte alls kunnat löpträna som jag har velat:( Nu har jag dock besökt ortopeden som trodde på en överansträngning mer än något annat så det är väl bara vila som gäller. Sen fick jag konstaterat att jag har väldigt höga fotvalv vilket kan påverka stabiliteten i knät och därför ska jag få en remiss till att gjuta sulor med stöttning för fotvalvet och med pelot som tydligen ska vara bra för nerverna i foten. I väntan på den formgjutna så har jag köpt en sula på Löplabbet som jag ska testa.

Ett långt och varierat inlägg blev det såhär på förmiddagen men det har ju hänt så mycket!!! Och jag är så glad för jobbet jag gjorde i fredags. Jag äskar verkligen när jag får jobba kreativt ❤️

Ha nu en riktigt skön söndag på er och försök njuta så gott det går i detta rusket. Jag tänkte kolla in lite senare med ett Hemnet span som bjuder på en hel massa intressanta stilkrockar.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sophie 18 april, 2016 at 20:24

  Såg er i korvkön i söndags! Min dotter och jag var också där på gymnastiktävling men den var (som väl är) slut för vår del lagom tills ni åt korv😄. Samling i Kävlinge 07:20 zzzzzzz
  Hälsningar Sophie
  en bloggläsare från Bjärred

  • Reply Rebecca 19 april, 2016 at 05:58

   Där ser man:) Ja, den där korvkön hängde vi i halva tiden känns det som. Jag är tacksam för att min dotter inte började 07.20, då hade vi fått börja vår dag mitt i natten.
   Ha en fin dag!

  Leave a Reply