Inredning, vardagsrum

Garden Glory – I really like you!

Hej svejs från sjukstugan! Känns verkligen som att jag inte är annat än sjuk denna vår. Nu har jag dragit på mig ytterligare en bihåleinflammation av ”jag-tror-jag-ska-dö-av-smärta”karaktären. Jag har känt mig allt annat än pigg och frisk de senaste dagarna men helgen höll på att ta knäcken på mig. När jag ringde läkaren igår så var det inget snack om saken, att ta Ipren var 4:e timme för att över huvud taget kunna stå ut med smärtan är inte så bra.  Så nu är jag ordinerad antibiotika och vila tills eländet har lagt sig.

garden glory-2

Passade på att knäppa några bilder här hemma när jag tröttade på att ligga på soffan. Det gör så galet ont när jag ligger ner så jag försöker faktiskt göra det så lite som möjligt. Det är tur att jag är så hemmakär ❤️Jag älskar verkligen vårt hus och tur är väl det.

garden glory-3

Den snygga vattenkannan är en av vårens nyheter från Garden Glory och visst är den dekorativ. Längtar tills jag har en uteplats att ställa den på men tills dess så får den vara dekorativ här inne istället. Den snygga ”påskrukan” är från den gode Ernsts collection.

garden glory

Olivträdet fyndade jag på Blomsterlandet när de sålde ut träden för 99:-. Vi har haft ett olivträd i över 10 år som numera står hos mina föräldrar. De är tåligare än vad många tror och även om de tappar bladen ibland och ser helt döda ut så kan jag nästan lova att de växer ut igen när man minst anar det.

Det är tur att jag har fått en hel hög med böcker som jag beställde efter att jag läst ut Livet efter dig och på två dagar klämde jag faktiskt Arvet efter dig som jag tycker var minst lika bra, fast så klart inte lika gripande. Det tyckte jag iofs var ganska skönt för jag vet inte om jag hade hade klarat en tårdrypare till.

Njut lite för mig också i solen. Själv ska jag inte vara för mycket utomhus tills inflammationen har lagt sig då bakterier som sagt frodas i värme…..

Kram på er!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ekenäsliv 10 maj, 2016 at 19:09

    Sötnos <3
    Krys på dig!!!!! Inte kul att vara sjuk hela tiden…
    Ta hand om dig!
    Kram anna

  • Leave a Reply