allt som är vackert, blommor, de där dagarna som kallas livet

Glad midsommar

midsommar-1

Jag vill önska er alla en riktigt trevlig midsommarafton. Hoppas att den blir precis som ni har tänkt er och att maten och dansen blir till belåtenhet. Vi kommer att fira tillsammans med Jessica och hennes familj och vi inleder kvällen med ett restaurangbesök för att därefter gå vidare till ett traditionellt svenskt midsommarfirande på en strand här i närheten.

Hade vi varit i Sverige så hade vi firat midsommar tillsammans med finaste Åse som fyller år nästa vecka och har kombinerad midsommar och födelsedagsfest idag. Jag skickar tusen kramar och pussar genom cyberspace och jag önskar att vi hade kunnat vara med er och fira! Men vi firar dig när ni kommer på besök:)

Dottern och jag var ute och letade blommor i förmiddags och det var en och annan spanjor som lyfte lite på ögonbrynen där vi kom med vår sekatör och klippte olivkvistar, pelargoner, porslinsblommor och kaprifol. Det blir inga traditionella midsommarblomster i kransen men ack så vackra ändå. Och doftar ljuvligt det gör de ♥
midsommar2

Lagom såhär till midsommar passade jag också på att få mina fötter fixade. Jag gjorde en pedikyr med gellack vilket här i Spanien är helt ok i pris. Huruvida lacket stannar kvar en månad som det är sagt får jag återkomma med. Men än så länge är jag är supernöjd och tror aldrig att jag haft så fina tånaglar!
pedikyr med gellack

Njut av dagen mina vänner!

Stor kram ♥
Rebecca

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Mats 21 juni, 2013 at 14:03

  Glad midsommar !

  Sportfotograf
  http://www.sportfoton.se

 • Reply mariette 22 juni, 2013 at 08:40

  Härliga bilder och att fira på stranden låter helt underbart.
  Sand mellan tårna ……
  Ha en skön helg .
  Kram kram

 • Reply Åse 22 juni, 2013 at 22:35

  Underbara Rebecca! ❤

 • Leave a Reply