allt som är vackert

glass i stora lass

Vi har möblerat om här hemma och det känns så himla härligt! Som att huset kom mer till sin rätt. Tidigare har vi upplevt att vi nästan sprungit rakt in i matbordet när vi kommit från ytterdörren och inte riktigt gillat det. Tanken är ju att bygga en glasveranda mot trädgården där matrummet ska vara men det tar ju liksom sin tid. I väntan på det så blev det då så mycket bättre att byta plats på soffan och matbordet. Nu känns rummet där matbordet står mer som en salong och där är betydligt mer plats. Precis så som vi gillar det! Jag ska ta bilder när ljuset tillåter det.

Idag har alla barnen varit lite hängiga och vad passar då bättre än glass med chokladsås och maränger. Så gott att även mamman unnade sig en skål. Förutom glassätande och TV-häng så har jag också ägnat en del tid åt att plantera om mina blommor. Jag har så extremt mycket blommor och växter då mina sticklingar vuxit till sig nu och jag ogillar att ha en massa olika krukor så nu försöker jag fixa det mer enhetligt. Det får inte spreta iväg för mycket.


I ett av fönstren blev det därför tre likadana krukor i neutral färg. I like! Nu ska jag säga godnatt till de stora hjärtanen och läs en stund i min nya bok.

Kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply