de där dagarna som kallas livet, livet i familjen

go nuts

finns det något godare än nötter när solen steker som värst, när svettdroppen sitter som fastklistrad i pannan och när hela kroppen skriker efter salt…

nötter

Här finns det fantastiskt goda nötblandningar och även en särskild påse med bara mandlar, som numera är hela familjens favorit. Och bra är väl det för nu är det slut på gelato för mig för en tid.
gelato
För visst går det att hitta italiensk gelato här långt nere i Spanien. Och alldeles runt hörnan, på promenadavstånd från där vi bor, finns den allra bästa glassbaren.
albi-och-jag
Gårdagen spenderades på det stora köpcentret Plaza Mayor som ligger nära flygplatsen där vi släppte av Nonno som åkte tillbaka till Rom igår med bagaget fullt av barnbarnskärlek och huvudet fullt av funderingar då han står inför en stor förändring. Han är nämligen i valet och kvalet om han ska flytta från sitt underbara hus i Rom till ett minst lika underbart hus på Sicilien och fylla dagarna med fiske, långa promenader och en vy som känns i hela kroppen. Vad vi köpte får jag visa en annan gång.

K åkte iväg i dag på jobb och blir borta i några dagar. Barnen har hemlängtan och nedräkning tills vi åker till Sverige. Ganska bra då att lunchen består av Felix små delikatessköttbullar (som vi hittade här i vår matbutik:) och middagen kommer att bestå av det svenskaste av det svenska till fredagsmiddag TACOS. En liten försmak…… Annars så håller vi oss en hel del inomhus. Barnen köpte lite nya Playmobil-leksaker igår så här leks det för fullt. Poolen har liksom åkt ner några snäpp på topplistan.

Njut av dagen vänner!
KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Jess 26 juli, 2013 at 13:46

  Så du hittade till Plaza Mayor:-) Vad tyckte du? Lite mysigt att gå utomhus när vädret är ok..kanske lite varmt? AC:n på MiraMar är inte att glömma bort.
  Kram från varmt sverige <3 <3

  • Reply pilotfrun 26 juli, 2013 at 15:08

   Jag gillade Plaza Mayor. Stora ytor och Zara var mycket bättre än på Miramar, både home och kläder. Sen var ju Nike affären super. Saknar er!!!
   Kram

 • Reply Mirva 26 juli, 2013 at 13:59

  Hej,

  När kommer ni till Sverige igen?

  Kram!

  • Reply pilotfrun 26 juli, 2013 at 15:09

   Vi åker hem andra veckan i augusti. Snart!!!
   Kram

 • Reply helenasenklavardag 26 juli, 2013 at 16:15

  Vad härligt ni har det. Tänk när man väljer att vara inomhus istället för att bada ute, då är man rätt nöjd med solen. Kram Helena

 • Reply Stoffisen 26 juli, 2013 at 16:34

  Åh, Zaras butiker i Spanien är ju underbara. Nästa alla (har dock bara besökt 3 i Spain) haha, så jag har kanske inte så mycket att jämföra med 😉

  Kram
  Stoffe

 • Reply bia 26 juli, 2013 at 21:37

  Förstår att ni tycker det är kul att komma hem till Sverige ibland också;))
  Idag har vi beställt en resa till Marmaris…har aldrig varit där så det ska bli spännande och kul;))
  Vädret är bra här men det ska bli lite sämre om några dagar…..var på beachen med dottern i torsdags…och det var härligt…jag visar bilder idag på bloggen ;)))
  Ha det så bra !!!
  Kramisar

 • Leave a Reply