de där dagarna som kallas livet

Gott Nytt År!

Jag vill önska er ett riktigt Gott Nytt År! Jag vill också passa på att tacka er för att ni kollar in här hos mig och lämnar fina kommentarer. Under 2017 önskar jag mer tid som jag kan lägga på min lilla blogg då jag älskar att inspirera och klä mina tankar i bild och text. Den här hösten har, som ni säkert har förstått, varit helt galen och min önskan förutom mer tid för bloggen är att jag ska få lite tid till att vila upp mig och hämta ny ork.

nyar

Ikväll är vi hembjudna till en av Ks kollegor med familj. Det ska bli väldigt trevligt! Vi har ju mest spenderat tid själva barnen och jag då de varit sjuka i omgångar. Men med 20 stycken personer i ett litet kanariskt hus där det bjuds på paella och tapas kan det ju inte bli annat än bra:)

Vi hörs igen nästa år!

Stor kram på er ❤️

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply