barnrum, Inredning, kök, matrum, sovrum, vardagsrum

grafiskt med accent på Storkgatan

Dagens blogginlägg skrivs på svenska skolan här i Fuengirola i väntan på ett möte gällande den kommande julmarknaden. En liten Hemnet-spaning i förmiddags ledde till att jag hittade det här mysiga hemmet i Göteborg.

storkgatan 1

 

Vardagsrum med vitt vackert golv där möblerna är en blandning av retro och klassiker. Vimplarna i taket livar upp lite tycker jag även om jag personligen inte skulle sätta upp färgglada vimplarna i mitt vardagsrum, annat än vid kalas.

storkgatan 4

Hög mysfaktor med kakelugn, även om den inte går att elda i utan bara huserar några blockljus som den gör här. Ljusslingan som den i hörnet ser vi mycket av just nu. Finns liknande både på Lagerhaus och Granit, som nu även kommit med en vit variant som jag tipsade om för ett tag sedan.  Jag gillar verkligen sideboardet och är lite sugen på att skaffa något liknande till ett av de tre kommande barnrummen!

storkgatan 5

storkgatan3

Sovrummet går i grafiska toner det också men mjukas upp av tavlan på svanen över sängen och det ser mysigt och ombonat ut.

storkgatan7

 

De grafiska elementen går igen även i köket

storkgatan8

 

Men i barnrummet har man satsat på sköna, gröna toner som går igen i allt från fondvägg, till vägghyllor, till små förvaringslådor och filtar.

storkgatan6

 

(Alla bilder är lånade från Stadshems hemsida, som ni hittar här )

Och det kliar än mer i mig på att sätta igång och göra moodboards till barnens rum. Det ena har jag ju nästintill bestämmanderätt över men vad gäller de övriga två så har jag två väldigt bestämda barn som med största sannolikhet vill vara med och sätta sin egen prägel på sina kommande rum.

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply mariette77 11 november, 2013 at 18:00

  Känner igen känslan 🙂
  Kliar i mina fingrar att få sätta igång med inredningen i huset vid havet när ”grovgörat” är färdigt. Blir många ändringar längst vägen, men kul är det.
  Ha en fin måndags kväll.
  Kram

 • Reply helenas enkla vardag 11 november, 2013 at 20:44

  Förstår att du längtar, det är ju perfekt att surfa efter ögongodis så länge.
  Kram Helena

 • Reply Åsa 13 november, 2013 at 11:31

  Oh, sovrummet tyckte jag jättemycket om, resten var inte jag 🙂 inte galen i retro med den stajlen 🙂 Ibland kan det vara snyggt 🙂
  Fick du min sovrumsbild förresten?
  Du behöver inte lägga ner ngt tänk på den ville jag säga…har listat ut hur jag ska göra nu 🙂
  Kram Åsa

 • Leave a Reply