Uncategorized

Granit som webshop

granit webshop

Äntligen har nu även Granit öppnat upp sina portar till en webbutik. Inte en dag för sent om du frågar mig. Som boendes i Blekinge har jag alltid fått ”passa på” att handla då jag har befunnit mig i Malmö eller Helsingborg. Men nu kan man alltså handla helt ortsoberoende. För att komma till webbshopen så klickar du här Som ett välkomstpresent erbjuder de 15% rabatt på första köpet när du uppger koden Äntligen. Lycka till Granit!

Nu ska jag lämna barnen och därefter bege mig mot gymmet!

Hörs kanske sen igen!
KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply helenasenklavardag 2 oktober, 2013 at 09:00

  Jaaaa vad kul!! har väntat över ett år, och varje gång jag är i en butik så frågar jag och de har alltid svarat snart så.. så därför säger jag också ÄNTLIGEN inte en dag för tidigt. Ska genast gå in!
  Kram och tack Rebecca för den nyheten.

 • Reply Lingon 2 oktober, 2013 at 09:10

  Vad bra! Det har jag också längtat efter.
  Kramar och ha en fin dag

 • Reply Adela 2 oktober, 2013 at 11:00

  Visst är det en toppennyhet!:)

  Kram och hoppas du får en fin dag!
  Adela

 • Leave a Reply