Hemnetspan, Inredning

Grått & mässing en lyckad kombo

Lägenheten som för närvarande ligger ute via SkandiaMäklarna är endast 37 kvm men sååå fin den är. Och utnyttjad till minsta lilla millimeter. Dessutom innehar den flera av de hetaste lamporna och materialen just nu.

hemnet1

Ett grått kök, med bänkskiva i carraramarmor samt planmonterad diskho och blandare i mässing. Mässingsdetaljerna är genomgående i hela lägenheten.

hemnet2

hemnet4

hemnet5

Lamporna som återfinns på de flesta inrednings/livsstilsbloggar för tillfället IC light från FLOS. Finns i olika modeller, både för vägg och bord.

hemnet3

Märket YARD etc ser man också mer och mer och jag kan intyga att dessa produkter är ljuvliga. Jag brukar köpa mina på Blomsterlandet och egna favoriten är Dog Rose.

hemnet7

hemnet6

Riktigt snyggt när köksskåpet följer längs väggen och ut i vardaagrummet. Det knyter ihop på ett snyggt sätt. Även denna vägglampa kommer från FLOS och den heter så mycket som 265. En riktig drömlampa det också. Det jag gillar med lägenheten är att man har mjukat upp det gråa och svarta med alla mässingsdetaljer. Tänk vilken skillnad det hade varit om alla dessa detaljer hade varit i krom/silver i stället. Det hade gett ett annat, mycket kyligare intryck.

hemnet8

hemnet9

Alla växterna och grönskan bidrar också till att ge hemmet karaktär. Växter är inte bara snygga att se på utan är dessutom bra luftrenare. Fredskalla, ormbunke och gullranka räknas till de bättre:) Min farmor sa alltid att ormbunke var bland de bästa växterna man kunde ha i ett sovrum för inomhusluften blev så mycket bättre.

 

Lägenheten hittade jag tack vare Anette/Inredningshjälpen som bloggar om inredning och trender och som jag har följt sedan bloggens start. Anette bloggar flitigt om trender och vad som är nytt på marknaden, och hon bjuder även på fina bilder från sitt egna vackra hem. En blogg att följa med andra ord.

Nu ska jag ta hand om min sjukling här hemma och värma på lite mat. Den här helgen blev ju inte riktigt vad vi hade planerat. Ni som följer mig på Instagram vet ju att vi hamnade på Barnakuten i Helsingborg igår. Julian hade drabbats av akut bakteriell lunginflammation och var riktigt, riktigt dålig. Så läskigt det där faktiskt då han inte alls hade några tecken på en lunginflammation men hade en sänka som var så hög att maskinen de hade i Ängelholm inte ens kunde ta det utan vi fick skynda vidare till Helsingborg.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Inredningshjälpen 1 november, 2015 at 19:10

  Visst är den fin!
  Tusen tack för värmande ord och för länken.

  Kramar

  Inredningshjälpen/A

 • Reply Ekenäsliv 1 november, 2015 at 19:57

  URFLOTT!
  Sparade alla bilder i min Pinterst:)
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

 • Reply Ekenäsliv 2 november, 2015 at 20:36

  Men herregu, Föööööööörlåt!!!
  Läste inte allt ordentligt som du förstår.. 🙁
  Hur är det med sonen??
  Ta hand om er!
  Kram Anna

  • Reply Rebecca 2 november, 2015 at 21:30

   Inga bekymmer! Han mår tack och lov lite bättre men han är fortfarande otroligt matt och tar sig inte särskilt långt ifrån soffan. Men penicillinet har börjat verka och febern är borta så om några dagar har han nog fått tillbaka orken.
   kram fina!

  Leave a Reply