Inredning

Guide to London

Jodå så att, nu har David Ehrenstråhle utkommit med en ny poster i serien My Guide To. Och denna gång så gick turen till London. De tidigare posterna New York, San Francisco, Bombay och Paris har mottagits varmt och det råder nog ingen tvekan om att denna också kommer att göra det.

London har ju en alldeles egen plats i mitt hjärta då det var staden som den då 19-åriga Rebecca flyttade till tillsammans bästa kompisen Monne för att uppleva allt som den hade att erbjuda. Planen var att stanna ca 6 månader men jag blev kvar i två år!!!! Min vän Monne träffade dessutom sitt livs kärlek där, och de är nu gifta och har två barn.

Och så mycket jag lärde mig om livet i den staden, så många nya vänner jag stiftade bekantskap med och så  mycket vi fick erfara. Allt från möss i corn flakes paketen, till hur man öppnar ett engelskt bankkonto och skaffar ”social service nummer” till att lära sig att älska blomkål. SÅ nu när jag ser att postern har utkommit med London motiv, med en personlig guide till de bästa upplevelserna och platserna runt River Thames, (Kommer du ihåg när vi åkte den där bussen Monne med John som guide?), så kan jag nog inte hålla mig borta från den. Sen är det ju faktiskt så att jag fyller år om mindre än en vecka också så det får väl bli min present till mig själv. Postern finns att köpa bland annat här, här och här.

Njut av kvällen vänner!
Kram
Rebecca

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ekenäsliv 5 februari, 2014 at 21:17

  Vilka härliga minnen!
  Då tycker jag ABSOLUT att du ska klicka hem en till dig själv:)
  Tack för Krya hälsningen! Jobbar hårt för att skrämma bort bacillerna nu;-)
  Hoppas nu inte du blir sjuk.
  Kram Anna

 • Reply Carro 8 februari, 2014 at 17:44

  Gillar dom massor. Måste definitivt köpa Paris

 • Leave a Reply