kök

Happy mother’s day!

I morse vaknade jag upp till sötaste kaffebrickan och två underbaringar som kom in med den till mig i sängen. De var mer uppspelta än jag men så fort de hade lämnat över brickan så var det annat som hägrade:) Brickan var pyntad både med små handskrivna lappar och guldiga serpentiner.

Lily2

 

Och inte för att jag tror att Bruno riktigt förstår att det är mors dag så har han ändock uppfört sig exemplariskt. Till skillnad mot igår när jag faktiskt började gråta till slut. Såååå jobbigt det är att ha en snart treåring som trotsar och NOLL avlastning. Jag ska inte rada upp allt han tog sig för igår men några saker han gjorde var att hälla ut kiss i badrummet, kasta glass över golvet och hälla ut en hel flaska jordgubbssaft över köksön. När han sen ställde sig och kissade på köksgolvet strax före läggdags så kände jag liksom att det räckte.

Lily3

Men idag har han som sagt uppfört sig exemplariskt, och visat att han är en bowlare av rang. För mors dag är ju en perfekt dag för att åka och bowla:) I trädgården växer fullt med liljekonvalj och jag har plockat mig en egen mors dags bukett av de vackraste blommor jag vet. Lily1

Lily4

 

Om vi hade varit i Karlskrona nu så hade jag traditionsenligt åkt hem till min egna mamma och firat henne så jag måste erkänna att familjen känns lite långt bort idag. Det gör den i och för sig alltid men dagar som denna blir det mer uppenbart. Skönt att jag har mina egna sköningar runt mig som får mig att känna mig som en toppenmamma. Och bowlingen idag var en av de finaste upplevelserna på länge. Det är så roligt att göra saker tillsammans. Ikväll ska jag sätta mig ner och planera upp den sista hela arbetsveckan (med elever) för den här terminen. Lord, vad den har sprungit iväg!!!

KRAM så länge!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply bia 31 maj, 2015 at 17:07

  Jaa det var en blöt mors dag hos oss…det har regnat men nu börjar det lätta lite….men dottern kom med en röd ros i kruka…och då kändes det varmt och gott ;))…min egen mor fick en orkidé som hon gillar….
  Kram bia

 • Reply Anna - Starwoman 31 maj, 2015 at 21:59

  Åhhh känner så väl igen den där känslan när det blir liiiite för mycket när ungarna håller på och man brister ut i gråt själv till sist, men det är ju bara mänskligt. Tur den lille busen skött sig bättre idag 😉 Stor kram på dig!

 • Reply linda honkala 1 juni, 2015 at 08:17

  Haha nee men stackare där!!!! Härligt att du fick en fin morsdag iallafall. Hoppas du mår fint stoor kraam

 • Reply Elin 6 juni, 2015 at 13:38

  Men hjälp, stackars dig! Min son har faktiskt aldrig gjort något ens i närheten av det, så jag får nog vara tacksam för det! =)

  • Reply Rebecca 9 juni, 2015 at 18:30

   Det ska du vara glad för:) Barn är olika!

  Leave a Reply