skönhet

Hårförtjockning

Åh, dessa dagar är långa och fulla av jobb, samtal och en massa roligheter. Igår lämnade jag hemmet vid 7 på morgonen och var inte hemma förrän 22 på kvällen. Rätt galet faktiskt! Så är det i utvecklingssamtalstider för oss lärare. Men igår hade jag ett spännande besök inbokat efter alla samtal, nämligen ett besök hos Magdalena på Nidenom.  Jag har länge varit less på mitt tunna, fina hår men inte känt att jag velat göra någon hårförlängning.  Jag har bara önskat mig en snygg och volymös kalufs som både går att fläta och göra schyssta håruppsättningar med. Sagt och gjort.  Innan jul började Magdalena och jag prata om detta och igår var det dags, och vilken skillnad!!!  Ni ska få se före och efter bilder.

hårförtjockning1

Såhär ser mitt hår ut, långt men riktigt platt och fint och väldigt svårt att få någon som helst volym i. Sen är det inte riktigt lika gult som det ser ut på bilden heller:)

Efter att ha penslat på lite blekning på benan så tejpade Magdalena på smala hårslingor från She. Håret är extra fint och naturligt med rundade kanter för extra komfort.

hårförtjockning2

Håret kan man ha i upp till 10 veckor beroende på hur man sköter det. Det är viktigt att man exempelvis använder rätt schampoo så att man inte använder ett med olja i för det gör att klistret kan lossna. Sen är det så klart viktigt att man använder en bra borste också. När man tar ut håret så kan man sätta om det igen flera gånger.

hårförtjockning3

hårförtjockning4

Det här går verkligen snabbt och jag tror nog att det gick på cirka en halvtimme. Då satte vi en rad löshår, endast för att tjocka ut. Det som är bra är också att fästena är så små och mjuka så det känns inte att man har något i håret.  Detta är otroligt viktigt för mig som till exempel aldrig skulle kunna ha lösnaglar för att jag tycker det är galet obekvämt.

hårförtjockning-före-och-efter

Ser ni vilken stor skillnad den där lilla raden gjorde? Rätt häftigt tycker jag och tror lätt att man kan bli lite beroende av detta. Vem vill inte ha långt, tjockt svall liksom?! Magdalena är superduktig och jobbar snabbt så jag kan verkligen rekommendera henne. Sen önskar jag att jag hade hennes talang med locktänger, plattänger och dylikt haha. Jag säger som min pappa brukar säga att resultatet beror ju ofta på skit bakom spakarna och i mitt fall är det nog just det….. Det är väl inte för inte som jag råkat bränna dottern på örat, bränna mig själv på örat och oftast bara lyckas få till den ena sidan när jag lockar. Men det finns nog hopp för oss alla. Övning ger färdighet som jag brukar säga.

Kram på er och vad kul att ni gillar mina mode-och outfitinlägg. Jag får se till att blir fler sådana.

❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Ekenäsliv 17 februari, 2016 at 09:30

  Wow!!!! Superfint!
  Ha en fin onsdag 🙂
  Kram Anna

 • Reply Ann-Sofie 17 februari, 2016 at 13:53

  Vad snyggt!

 • Reply att smalna av – Rebecca Pecci 2 juli, 2016 at 10:01

  […] en rad med slingor men vissa väljer att sätta två. Det är upp till var och en hur man känner. Här kan ni läsa om första gången jag satte i slingorna och här kan ni läsa om […]

 • Leave a Reply