Okategoriserade

Hej från Idre

Nu är vi äntligen här och har tillbringat hela dagen i backen. Det var första gången för barnen men de har åkt skidor som aldrig förr. Det sista jag och Alba och Julian gjorde var att ta oss ifrån barnbacken och ta en lift upp till en väldig lång grön backe.

(null)
Lille B är supermodig och åker ner för backen med hjälp av en fiffig sele. Verkligen super! Dock antar jag att jag kommer vakna med träningsvärken from hell i morgon…

Stort tack till Anna som tipsade om skidhyrning!! Det roliga är att killen, Ronny, som har stället kommer från Karlskrona där han tidigare hade affären Ronnys cykel samt var arbetskamrat med min pappa i nästan 10 år:)) Världen är bra liten!

(null)
Denna lilla stjärnan sussar nu en stund. Han somnade i liften så K fick bära hem honom, skidor och stavar under tiden vi var och åkte den andra backen. Resten av gänget har stuckit ner på afterski och jag slappar med en kaffe och nya Residence.

Kram på er!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply happyvardag 15 februari, 2015 at 18:41

  Kul att det går så bra. Skidor och vinter är inget för mig dock. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/02/15/kulingvarning/

 • Reply Camilla- AktivaDagar 15 februari, 2015 at 21:24

  Ser härligt ut! Hos oss har skidåkningen verkligen blivit ett stort familjeintresse!

 • Reply Geddfish 15 februari, 2015 at 22:38

  Godkväll, måste ju titta på den bloggen som alltid ligger före mig på Besökstoppen, hihi. Och nu ligger jag i nominering till veckans blogg 😉
  Jättefin o trevlig som du har!
  Ha det så gott, vinter och skidor är inte min grej, men mina döttrars.
  //Gerd

 • Reply Anna 17 februari, 2015 at 08:02

  Nämen som det kan bli 🙂 Ja den är inte så stor ändå. Ha en härlig vecka! Kram Anna

 • Leave a Reply