de där dagarna som kallas livet, familj

Hej och hallå

Söndagsmorgon och barnen här har varit vakna sedan arla morgonstund. Efter en liten tillsägelse fick jag faktiskt sova liiite längre än dem. Anledningen är att de har haft kompisar på övernattning och det är ju så klart hur kul som helst. Nu är de utomhus och leker i den stora härliga trädgård som omger den stuga som vi hyr här ute på landet:)

(alla bilder är lånade från Åse och ni hittar fler hos henne, länk här nedan)

I fredags direkt efter jobb, skola och en klippning för barnen på Väla åkte vi till Åse och Daniel i Helsingborg då barnen skulle sova över där. Våra barn är jämngamla och leker otroligt fint tillsammans. Jag blev bjuden på fantastiskt god middag och ett glas vin och det slutade med att vi crashade där allihop:) Jag fick också den stora äran att göra zucchinispaghetti (som uttalas zuckini, eller hur Åse;). Sicket häftigt redskap det här är. Det gör sådana otroligt perfekta slingor av zucchini och jag kommer definitivt att köpa en likadan. Ofta steker jag zucchini eller aubergine och har som komplement till maten men när man har en pastasås så känns det ju mer likt pasta när zucchinin serveras så här.

Det var verkligen ”full house” och så himla mysigt och familjärt. Det tenderar att bli så när vi ses:) Det är ju faktiskt en del tack vare Åse som den här bloggen finns. När vi lärde känna varandra för några år sedan visste jag faktiskt inte vad en blogg var….. Där ser man vad mycket intressant ett möte kan föra med sig.

Brunisen var i sitt esse bland alla barn, hundar och katter och ville absolut inte gå och lägga sig. Rädd för att missa något liksom. Igår tog vi en slappedag och fram på eftermiddagen packade jag in ett gäng ungar och åkte tillbaka mot Ängelholm så att de kunde fortsätta sina lekar vilket de fortfarande gör. Själv ska jag ta itu med städ och tvätt och annat kul som man gör på helgerna. Och jag måste erkänna att det är en utmaning att hålla efter här i stugan när man är många som slås om utrymmet.

Ha nu en riktigt härlig söndag och NJUUUUT av det vackra väder som kom tillbaka för en tid!

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Nina 7 september, 2014 at 11:54

  Åh vad mysigt ni ser ut att ha haft det! Här ska också städas och tvättas. Inte jättekul söndagsgöra men någon måste göra det. 🙂

  Puss & Kram fina du! ❤️

 • Reply Eva Jöckel 7 september, 2014 at 20:56

  Så härlig helg ni verkar ha haft allihop!
  Undrar lite om manicken att göra grönsaksspaghetti med, var hittar man den?
  Ha det!

 • Reply happyvardag 7 september, 2014 at 21:37

  Gjorde en helt underbar Zucchini och morotstagliatelle idag till min Bolognese. Mums! Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/09/07/dar-maken-sag-ett-soffbyte/

 • Reply Ann-Sofie 8 september, 2014 at 07:27

  Så mysigt ni ser ut att ha haft det, underbart med sådana helger.

  Kram

 • Reply Åse 8 september, 2014 at 13:20

  PUSS! Zuckiiiiiiiiiiiini hehe

 • Reply Amy 8 september, 2014 at 21:12

  Hej,

  Så kul att läsa din blogg!
  Har för mig att du har skrivit att du har byggt dina ögonfransar.. Upplever du att dina egna fransar trillar av i samband med att de tar loss lösögonfransarna? Trivs i bra med det? Väldigt fint! 🙂

 • Leave a Reply