de där dagarna som kallas livet, resor

Hej Ven!

Nu när jag efter många om och men så sätter mig vid datorn så hämnas den mig på alla tänkbara sätt. Hämnas för att den under större delen av sommaren fått ligga och samla damm i ett bortglömt hörn av vårt numera (återigen) överfyllda arbetsrum. Uppdateringar måste göras, bilder som tar för stor plats, program som hänger sig och det ena med det fjärde. Gosh! Kan man anställa någon på deltid som skulle kunna fixa denna typen av praktikalier åt en??

Fast nu var det ju inte datorn i sig jag hade i åtanke denna mulna sensommarmorgon när jag (DRA PÅ TRISSOR) befinner mig själv hemma i mitt hus. Det är nog första, sista och enda gången denna sommar. Nä, jag ville ju visa lite bilder från min lilla utflykt till Ven med Marica.

Ven1

 

Och ack sicket underskönt ställe! Ljuset, miljön, havet ja allt! Flera gånger frågade vi om det verkligen kunde vara så här i Sverige. Det kändes som Medelhavet fast med den svenska, lantliga touchen. Ljuvligt upphöjt i tio. Och nästa gång drar jag mer än gärna med mig familjen hit och cyklar runt och upptäcker.

ven2

 

De här vita stränderna omger ön och på just denna strand låg vi nästan helt för oss själva och njöt av ljumna dopp och att känna sanden mellan tårna.

ven4

 

Marica tog envist med sina longboards och tyckte vi skulle cruisa fram på ön men jag kände mig inte heeelt bekväm utan föredrog promenader och cykelturer.

ven5

 

Det här var vyn vi kunde beundra från vårt boende Prästasvängens pensionat. Långa fält som sträckte sig nästan ända ner till vattenbrynet.

Den här, min sista semestervecka hade verkligen inte kunnat bli bättre. Kompishäng på Malenbadet och fått brännan tillbaka, Ven med Marica och igår middag med underbara vänner vilken slutade väldigt intressant. Mer om det sen……

Nu ska jag fixa klart här hemma innan jag tar mig an dagens bestyr som bland annat består av att åka till det Blågula varuhuset och inhandla en och annan möbel.

På återseende!

Kram ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ekenäsliv 8 augusti, 2015 at 11:30

  Ser verkligen jättehärligt ut!
  Ha en fin helg!
  Kram Anna

 • Reply Mian på Finaste mattan 18 augusti, 2015 at 13:03

  Äääälskar Ven!! Glöm nu inte att tävla hos oss!! : )

 • Leave a Reply