resor, spanien

hektiska dagar i Spanien

Ja, det kan man verkligen säga. Vi har åkt runt från morgon till kväll för att kolla områden, boenden och vi har också hunnit med att besöka barnens framtida skola. Än har vi inte hittat vårt perfekta boende men vi har fått mer känsla för hur det ser ut och vilka avstånd det är mellan ställena.

20130306-182523.jpg
Solen tittade äääääntligen fram idag och hela staden blev med en gång mycket mer levande. Vi hann med att sitta en halvtimme i solen och njuta lite och det var faktiskt riktigt, riktigt skönt.

Eftersom vi bara har wifi på hotellet så blir det dåligt med inlägg här på bloggen. Vi är ju knappt aldrig här. Så med andra ord blir det otroligt lite skärmtid över huvud taget och det är lite ovant. Fast lite skönt också på ett sätt. Man är liksom inte lika beroende av mobilen och jag har på känn att det var ett välbehövligt avbrott för mig.

20130306-183147.jpg
Jag har nu lyckats få till det här med kaffet också:) Första eftermiddagen när vi kom ner så beställde jag nämligen en cappucino, men fick pulverkaffe med vispgrädde och började då tvivla lite på det här med spanjorer och kaffe. Nu har jag lärt mig att det man ska beställa heter café con leche. Det gäller att ta seden dit man kommer.

Nu är vi på språng igen så hasta la vista!

/Rebecca

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Happyvardag 6 mars, 2013 at 18:37

  Där är du ju sötnos…..Underbar bild på er! Spännand eatt leta och så smart att besöka på plats innan. Lycka till! Kram Mia

 • Reply mariette 6 mars, 2013 at 21:53

  Spännande dagar att se framemot. Alltid lär man sig något nytt 🙂
  Så fin bild på er .
  Ha en fortsatt trevlig jakt på ”drömboendet” .
  Kommer när man minst anar det 🙂
  Kram

 • Leave a Reply