Okategoriserade

Hello weekend

IMG_1217.JPG

Märkligt det där att efter alla helger så var denna på något sätt ändå lite efterlängtad. Vi har återgått till det vardagliga lufset med en mjukstart men kände ändock igår kväll att vi var trötta, både barnen och jag. Det blev hyrfilm (visst är det fortfarande något särskilt att traska till butiken och hyra?!) Lilla Jönssonligan och stjärnkuppen, och ett halvt parti yatzy. Sen stupade vi alla fyra. I morse vaknade vi till synen av ett regntungt Skåne och när klockan var 8.30 så trodde jag klockan var 7. Annat var det i Spanien för ett år sedan……

IMG_1218.JPG
Januariklädd i Spanien i mitten av januari.

Regnet har hållit oss inne i hela förmiddagen och jag har fortsatt med lådor, plock och städ till tonerna av grym musik. Underbara Popsicle, Eldkvarn, Fleetwood Mac och Ash kan inte få en på annat än gott humör.

Hoppas att ni har en härlig lördag i blåsten!
Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Mallansvardag 10 januari, 2015 at 14:37

  Här är det oxå en massa plock och städ, tycker ofta att det blir så på lördagarna. Det man inte hinner med på vardagarna liksom ; )
  Vad kul att se fler som gärna lyssnar på lite äldre musik. Låg igår i badet och lyssnade igenom min lista på Spotify med en massa gamla godingar från 90-talet, bl a Fleetwood Mac.
  Önskar er en härlig lördagkväll.
  Kram Malin

  • Reply rebecca 12 januari, 2015 at 20:58

   Ja, visst är det bra musik! Dock har jag numera gått över till att inte bara lyssna på mitt ”gamla” utan försöker hålla mig lite up-to-date också:)
   Kram
   Rebecca

 • Reply frida svensson 14 januari, 2015 at 10:02

  men åh vilken fin bild på er!! <3

 • Leave a Reply