Inredning, kök, vardagsrum

Hemma hos och VAB

(collage lånat från Trendenser)

foto: Petra Bindel/ Link Deco

De här bilderna har jag njutit av till fullo den senaste veckan. Det är bilder från ett Hemma hos reportage från stylisten Lotta Agatons lägenhet, publicerade i senaste utgåvan av Åhléns kundmagasin. Vitt, stilrent och väldigt smakfullt. Och såååå glad jag blir när jag tänker på mitt svarta piano som står där i magasinet och väntar på att dammas av. Pianon är så otroligt vackra möbler tycker jag. Sen är de ju fantastiska att spela på också.

Idag har det varit VAB för hela slanten. Om man nu kan kalla det för det när man redan är hemma:) Vård av sjukt barn nevertheless, och faktiskt vård av två stycken. Det är nästan så att jag kan börja kalla mig för syster Rebecca numera. Igår kväll, efter att ha tvättat Julians tå, desinfekterat den, gett Bruno antihistamin och smort honom så drog Alba på sig hög feber. Dagen idag så har hon varit helt däckad, och bara legat i sängen från morgon till kväll. Bruno har fått ett nytt namn, ”stjälporedan”. Hjälpredan passade inte särskilt bra…. Jag har försökt städa undan, tvätta undan, ja typ allt. Och varje sak jag har gjort har jag fått göra dubbelt upp, när jag har lagt ner kläder i lådor så har Bruno tagit upp kläder ur lådor och kastat på golvet. När jag har varit ute på balkongen och hängt tvätt så har Bruno tagit kläder och klädnypor och kastat ner dem på marken och när jag har plockat in i diskmaskinen så har Bruno plockat ur. Den där lille underbaringen alltså….

Nu har mina föräldrar kommit hit. De flög med K som hade en flight från Köpenhamn idag så det passade perfekt. JÄTTEMYSIGT att ha dem här!!!

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply dianasdrömmar 25 mars, 2014 at 06:43

  Mysigt med besök 🙂 kram Diana

 • Reply Gunnar fredrik 25 mars, 2014 at 09:24

  Vilken dag, skönt att föräldrarna kommer på besök då och kanske kan avlasta dig lite 🙂

 • Reply Ambienti 25 mars, 2014 at 12:14

  Ja, visst är bilderna underbara…!
  Och jag hade också så gärna velat ha ett snyggt piano, men tyvärr har vi inte någon bra plats för det, så dottern och jag får nöja oss med ett keyboard…hur som helst är det mysigt att höra lite klinkande emellanåt…
  Ha det fint och hoppas att barnen kryar på sig!;-)
  Kram
  Christina

 • Reply Ekenäsliv 26 mars, 2014 at 16:58

  Å, va mysigt att ha föräldrarna på plats!!!
  Ja, himmel vilken sjukstuga du här där… Hoppas verkligen alla är piggare idag.
  Skönt med lite hjälp då med när barnen är sjuka.
  Jag gjorde en ToR på akuten igår… Lunginflammation var det visst.
  Så nu är det lugn som gäller för den här frun.. Lite piggare idag iaf.

  Ha de så bra nu!
  Kram Anna

 • Leave a Reply