belysning, Inredning, livet i familjen

Hipp hipp hurra

för mitt stora hjärta i dag! Nu har han kommit hem för denna veckan och till råga på allt är det hans födelsedag. Dubbelt firande med andra ord:) Jag hade planer på att göra en god paj men tiden var inte riktigt på min sida….. Samtal med prästen inför dopet, hämta barn, fixa sista presenterna och vips så var pappan hemma.

20121116-180848.jpg

Istället för paj blir det god hämtmat och fokus på att umgås hela familjen. Hemgjord dessert blir det däremot; den förberedde jag redan i morse. Bild kommer senare. En spännande kombination, så mycket kan jag säga.

Jag hann också med att fixa i ordning lite på vår skänk i köket. Jag gör det emellanåt och just idag fick jag till det extra bra tycker jag. Jag är helt förälskad i min Kartell lampa ❤ Lampor är min stora svaghet och passion.

20121116-180723.jpg

Modellen heter Bourgie och den kommer från italienska Kartell

Önskar alla en underbar fredag och start på helgen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Happyvardag 16 november, 2012 at 20:00

  Grattis till maken och så bar med hämtmat så att ni får tid ihop istället. Bra val darling….
  Hoppas ni får en underbar helg.
  Kram Mia

 • Reply Victoria 17 november, 2012 at 15:32

  Håller med kartell lampor är riktigt fina;)
  Tack för att du kika in hos mig!
  Ha en jättefin kväll
  Kramar från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

  • Reply pilotfrun 18 november, 2012 at 13:50

   Ja, verkligen något speciellt:) Det är jag (rebeccasofie) som har bytt domän:)

  Leave a Reply